Τεχνολογία

Huawei P Smart: Τροφοδοτείται από ένα SoC Kirin 710

Huawei P Smart: Τροφοδοτείται από ένα SoC Kirin 710
Το Huawei P Smart διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών με εγκοπή σε σχήμα δάκρυ και ανάλυση 1080p.

Ανέβηκε στον επίσημο ιστότοπο του Γάλλου λιανοπωλητή Boulanger το νέο Huawei P Smart (2019) μαζί με την προτεινόμενη λιανική του τιμή.

Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών με εγκοπή σε σχήμα δάκρυ και ανάλυση 1080p +. Όπως το P smart +, τροφοδοτείται από ένα chipsetKirin 710. Ωστόσο, αυτή η έκδοση έχει μόνο μία διαμόρφωση μνήμης, 3GB RAM και 64GBROM.

Η μνήμη αποθήκευσης μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω καρτών microSD χάρη στην υβριδική υποδοχή για δύο κάρτες SIM’s.

Το πίσω μέρος του Smart Smart (2019) διατίθεται σε μπλε-χρώμα που έχει ανάμιξη δύο αποχρώσεων. Επίσης, στην πλάτη υπάρχει διπλή κάμερα του τηλεφώνου – 13 + 2MP – ενώ η εγκοπή του στεγάζει τη selfie φωτογραφική μηχανή των 8MP. Α

υτοί είναι ουσιαστικά οι ίδιοι αισθητήρες με το αρχικό P Smartαπό πέρυσι. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πάλι στο πίσω μέρος και χρησιμοποιείται για ξεκλείδωμα.

“Anyway”,το τηλέφωνο τρέχει το EMUI προσαρμοσμένο πάνω στο Android 9 Pie. Έχει μια μπαταρία 3.400mAh, η οποία φορτίζει μέσω microUSB. Υπάρχει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και ραδιόφωνο FM.

Όταν ανέβηκε η σελίδα, έδειξε το Huawei P Smart (2019)σε κατάσταση προ-παραγγελίας στα € 250. Φαίνεται ότι οι πρώτες μονάδες θα παραδοθούν στις 2 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Το P Smart + κοστίζει € 300 στο ίδιο κατάστημα (4 / 64GB).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments