Αθλητισμός

La Casa de Papel: Οι “ληστές” του Ολυμπιακού που τρέλαναν την Ευρώπη

La Casa de Papel: Οι “ληστές” του Ολυμπιακού που τρέλαναν την Ευρώπη
Το "La Casa de Papel" εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο "πέταλο" της θύρας 7. Λίγο αργότερα, σε ρόλο... ληστών, οι παίκτες του Ολυμπιακού. "Ληστές" που έκαναν την Ευρώπη να μιλάει με κολακευτικά σχόλια γι' αυτούς. Το pagenews.gr μοιράζει τους ρόλους...

La Casa de Papel: Η σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Η ισπανική σειρά που έχει κάνει… θραύση και προβάλλεται από το Netflix. Η σειρά από την οποία εμπνεύστηκε η θύρα 7 το καταπληκτικό choreo που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο ματς με τη Μίλαν.

Σ’ αυτό εμφανίζονταν οι ληστές με τη μάσκα του Νταλί να πηγαίνουν να κλέψουν το Europa League. Υπέροχη σκέψη, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο όλης της Ευρώπης. Λίγη ώρα αργότερα, στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν τη σκυτάλη. Έγιναν εκείνοι οι ληστές. Ληστές πρόκρισης. Ληστές των ονείρων της Μίλαν. Και στο φινάλε είχαν πραγματοποιήσει τη ληστεία της χρονιάς. Το 3-1 του έστελνε στην επόμενη φάση του Europa League με θρίαμβο, σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του συλλόγου.

Στα αποδυτήρια ήταν η σειρά του Κώστα Φορτούνη. Φόρεσε τη μάσκα του Νταλί και πανηγύριζε με αυτή. Ο Ολυμπιακός για ένα βράδυ έφερε το “La Casa de Papel” στο Καραϊσκάκη.

Ποιοι ήταν οι περιβόητοι ληστές χθες τη νύχτα; Ποιος ρόλος του “La Casa de Papel” ταιριάζει σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού; Το pagenews.gr σας τους παρουσιάζει.

Στον ρόλο του “Βερολίνο” (Αντρές ντε Φονογιόσα) ο Κώστας Φορτούνης:

Το όνομά του είναι Αντρές ντε Φονογιόσα. Ο αποκαλούμενος ως “Βερολίνο”. Είναι εκείνος που είχε υπό τον έλεγχό του τα πάντα μέσα στο Νομισματοκοπείο. Εκείνος που έδινε εντολές για τα πάντα. Εκείνος που περνούσαν όλα από τα χέρια του. Όπως ο Φορτούνης. Που χθες τα πάντα περνούσαν από τα δικά του πόδια. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού σε μια μαγική παράσταση. Με την υπέροχη και ευφυέστατη σκέψη να εκτελέσει γρήγορα το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-0. Και με το κερασάκι στην τούρτα απ’ την εκτέλεση πέναλτι.

Ο Φορτούνης ήταν ο “Βερολίνο” του Ολυμπιακού…

Τόκιο (Σιλένε Ολιβέιρα) ο Ντάνιελ Ποντένσε:

Η Τόκιο (Σιλένε Ολιβέιρα) είναι εκεί γιατί ξέρει να κάνει πολλά. Ξέρει πως να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, ξέρει πως να πυροβολήσει αν χρειαστεί, ξέρει πως να προστατευτεί. Είναι τόσο κυνική, όσο και καλή. Είναι έξυπνη. Είναι… μαγκάκι. Είναι όπως είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε όταν αγωνίζεται. Ένας υπέροχος παίκτης με την μπάλα στα πόδια, που ξέρει πως να αδειάσει τον αντίπαλο. Πως να τον κάνει να βλέπει εφιάλτες. Με το μυαλό του πάντα πιο μπροστά από τον εκάστοτε αντίπαλο.

Ντανιέλ Ποντένσε σε ρόλο… Τόκιο του Ολυμπιακού.

Στον ρόλο του “Μόσχα” (Αγκουστίν Ράμος) ο Μεντί Καμαρά

Είναι εκεί πριν απ’ όλους για όλους. Είναι ο άνθρωπος που τρέχει για να κάνει τα πάντα. Ο “καθηγητής” πήρε στη ληστεία τον “Μόσχα” (Αγκουστίν Ράμος) για να του κάνει όλες τις… βρώμικες δουλειές. Κι εκείνος δεν τον προδίδει σχεδόν ποτέ! Όπως ακριβώς και ο Μεντί Καμαρά τον προπονητή του. Πολύτιμος, πάτησε κάθε σημείο του γηπέδου, έτρεξε και για τους συμπαίκτες του. Έκανε όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Κυρίες και κύριοι, σε ρόλο… Μόσχα, ο Μεντί Καμαρά.

Στον ρόλο του “Ντένβερ” (Ρικάρντο Ράμος), ο Ζοσέ Σα

Σαν άλλος… Ντένβερ, που αποτέλεσε τον φύλακα – άγγελο της Μόνικα Γκαθταμπίδε, ο Ζοσέ Σα αποτέλεσε τον φύλακα – άγγελο του Ολυμπιακού. Σε ένα ακόμα παιχνίδι. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Στο πιο σημαντικό ματς μέχρι το επόμενο. Ο Ντένβερ, παρά το κακό του παρελθόν, βγάζει τον καλύτερό του εαυτό όταν εκείνος και οι υπόλοιποι κλείνονται στο νομισματοκοπείο. Ο Ζοσέ Σα ήταν ξανά εκεί.

Ο Πορτογάλος ήταν ο “Ντένβερ” του Ολυμπιακού.

Σε ρόλο “Ναϊρόμπι” (Άγκατα Χιμένεθ) ο Βασίλης Τοροσίδης

“Αντράκι” η “Ναϊρόμπι”. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Όποιος προσπαθήσει να της φερθεί ύπουλα θα τη βρει απέναντί της. Χωρίς πολλά – πολλά. Όταν χρειάζεται παίρνει ρόλο ηγετικό. Όπως έκανε και ο Βασίλης Τοροσίδης το βράδυ της Πέμπτης. Μπήκε στο γήπεδο με το σκορ στο 2-1. Πήρε εντολή να παίξει… σέντερ φορ. Και ήταν εκείνος που κέρδισε πέναλτι, γυρίζοντας μετά το 3-1 προς τα πίσω. Παίζοντας παντού, αρκεί να βοηθήσει την ομάδα του. Όπως και η “Ναϊρόμπι”.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε αυτό τον ρόλο χθες το βράδυ!

“Όσλο” (Ντιμίτρι Μοστοβόι) ο Παπέ Σισέ

Ή αλλιώς… ο σκληρός. Ο Όσλο μιλάει λίγο, αλλά φοβίζει πολύ. Το παρουσιαστικό του σε κάνει να σκεφτείς λίγο παραπάνω πριν του φέρεις αντίρρηση. Δεν είναι για… πολλά πολλά. Ο Πάπε Σισέ έχει κορμί που κάνει τον αντίπαλο επιθετικό να μην μπορεί να… αναπνεύσει. Κι όταν ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή “εκτελεί”. Το “τέρας” του Ολυμπιακού ήταν ξανά υπέροχος. Και στα αμυντικά του καθήκοντα και στα επιθετικά, ανοίγοντας το σκορ στο ματς.

Σε ρόλο “Όσλο” ο πολύς Πάπε Σισέ.

Ο “Ρίο” (Ανιμπάλ Κορτές) είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Με αυτό το baby face που χαρακτηρίζει και τους δύο, δε θα μπορούσαμε παρά να τους βάλουμε… δίπλα δίπλα. Ναι ο “Ρίο”, ο πιτσιρικάς της ληστείας, εκείνος που είχε μάθει να τα κάνει όλα μέσω κομπιούτερ, είναι πολύτιμος. Κι ας μην ξέρει από όπλα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι κι αυτός πολύτιμος. Και αγωνίζεται με ακρίβεια… μαθηματικού. Άριστος σε όλα. Άμυνα κι επίθεση.

Ο Ομάρ ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο “Ρίο” του Ολυμπιακού.

“Ελ προφεσόρ”: Πέδρο Μαρτίνς

Εδώ δεν θα μπορούσε να μπει κανένας άλλος. Ο “καθηγητής”, εκείνος που σκέφτηκε, οργάνωσε, υλοποίησε όλο αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Που σκέφτηκε κάθε ενδεχόμενο του αγώνα. Ακόμα και το τι θα κάνει με τον Τοροσίδη αν χρειάζεται ένα γκολ. “Θα μπεις και θα παίξεις σέντερ φορ”. Και το έκανε. Και το πέτυχε. Μια μεγάλη βραδιά για τον Πορτογάλο προπονητή, που πλέον γνωρίζει την αποθέωση απ’ όλους!

Σε ρόλο “καθηγητή” ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments