Ελλάδα

Βιασμός στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Βιασμός στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του
Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα για την υπόθεση βιασμού μιας 13χρονη στα Χανιά.

Βιασμός στα Χανιά:  Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την καταγγελία βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή της για δυο μήνες στα Χανιά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η 13χρονη, που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο, είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της, γράφει το flashnews.gr.

Εκεί, έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα.

Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δύο μήνες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο “φίλος” της οικογενείας  φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο.

Στη συνέχεια ο βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του καθώς και τις απειλές του.

Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις Αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές Αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments