Lifestyle

Αντιγόνη Ψυχράμη: Aτύχημα για την ηθοποιό (vid)

Αντιγόνη Ψυχράμη: Aτύχημα για την ηθοποιό (vid)
Η Αντιγόνη Ψυχράμη τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου κάνει φυσιοθεραπείες.

Σοβαρό ατύχημα είχε η Αντιγόνη Ψυχράμη στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Matilda» που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου κάνει φυσιοθεραπείες. Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στις κάμερες, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία συμμετέχει επίσης στο μιούζικαλ.

«Η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε ένα ατύχημα. Θα βοηθήσω και εγώ σε όσες παραστάσεις μπορώ, έξτρα. Όχι δεν έσπασε το λαιμό της. Κάνει φυσιοθεραπείες. Ήταν ένας τραυματισμός σοβαρός. Που είναι δύσκολο και να χορεύεις και να τραγουδάς», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τι είπε για τον τραυματισμό της ο Δημήτρης Μακαλιάς

Το σοβαρό τραυματισμό της, σχολίασε ο σύζυγός της, Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός σε εκπομπή του Alpha σχολίασε την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

«Γλίστρησε από τα χέρια του χορευτή, έπεσε κάτω και χτύπησε. Πήγαμε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε λίγο και θα ταλαιπωρηθεί και λίγο καιρό ακόμα. Είναι με φυσικοθεραπείες, προσπαθεί να κάνει τις παραστάσεις της όσο γίνεται. Έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε τον αυχένα.

Έβαλε κολάρο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που πόνεσαν και τα πλευρά της. Έφυγε στο δεύτερο μέρος της παράστασης και την Κυριακή δεν έπαιξε καθόλου. Από χθες παίζει ξανά σιγά σιγά», είπε.

Βίντεο zappit

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments