Lifestyle

Αδερφές Καζαριάν: Οι Ελληνίδες που βάζουν κάτω τις Kardashians

Αδερφές Καζαριάν: Οι Ελληνίδες που βάζουν κάτω τις Kardashians
Αδερφές Καζαριάν: Η Ειρήνη και η Μαρία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις γνωστές Kardashians.

Πριν από μερικά χρόνια οι αδερφές Kardashian, και κυρίως η Kim, ήρθαν για να φέρουν κάτι νέο στον χώρο της μόδας. Τα μέχρι τότε πολύ αδύνατα μοντέλα έδωσαν τη θέση τους στις ζουμερές καμπύλες. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά κορίτσια να βγουν μπροστά και να μην έχουν κανένα κόμπλεξ για το σώμα τους. Πολλά χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα υπάρχουν δυο αδερφές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις σταρ του χόλιγουντ.

Πρόκειται για τις πανέμορφες αδερφές Καζαριάν οι οποίες έχουν ένα κοινό στοιχείο με τις γνωστές τηλεπερσόνες. Όπως μαρτυράει και το επίθετό τους έχουν καταγωγή και από την Αρμενία, αλλά έχουν μεγαλώσει και ζουν στη χώρα μας.  Όμορφες αμφότερες κατάφερναν πάντα να τραβούν τα βλέμματα, αλλά, όπως θα πουν άνθρωποι που τις ξέρουν πολύ καλά, μέχρι εκεί που επέτρεπε η Μαρία, η οποία ουσιαστικά ήταν και η αρχηγός. Ήταν η δυναμική γυναίκα που όχι μόνο προστάτευε και συμβούλευε τη μικρότερη Ειρήνη αλλά φρόντιζε να ξεκαθαρίζει και στους γύρω από αυτήν μέχρι πού μπορεί να φτάσουν.

Η Ειρήνη ήταν αυτή που κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα με τη συμμετοχή της στο GNTM. Το μοντέλο ξεχώρισε με την ομορφιά και και κόντρα στις προβλέψεις είχε καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση. Η Ειρήνη μπαίνοντας στο GNTM δήλωσε ότι στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα ήταν η σειρά της Μαρίας Καζαριάν να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι μόδας. Εκείνη επέλεξε να μπει στο My Style Rocks. Έχει σπουδάσει make up και ονυχοπλαστική, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια  έχει δημιουργήσει δική της επιχείρηση, η οποία προμηθεύει εξοπλισμό αισθητικής σε ινστιτούτα. Από μικρή λάτρευε τη μόδα. Θεωρεί το στυλ της classy, ενώ όνειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν ρούχων. Εκτός από τη μόδα της αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στη συνέντευξη της όταν μπήκε στον διαγωνισμό.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες των αδερφών Καζαριάν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments