Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 11. Το Σπαθί ( Βαλές Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές προσεγγίσεις – Επιτυχίες στην αγάπη – Επαγγελματικά συμβόλαια

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Όσο και να σας ενοχλεί το γεγονός, ότι είστε ακόμη μόνοι, δεν θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο και να ψάξετε μια παλιά σας ερωτική υπόθεση.

Ταύρος

Το παρελθόν σας, είναι ακόμη εδώ και δεν σας αφήνει να πάρετε κάποια τελεσίδικη απόφαση, για την πορεία σας. Αυτό μέσα στο έτος θα πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Δίδυμοι

Μην δίνετε και αναφορά, στους άλλους για το τι κάνετε και πράττετε μέσα στην σχέση σας, καθώς όλα ακόμη είναι ρευστά και το αποτέλεσμα, όχι καθορισμένο.

Καρκίνος

Όλα αυτά που έχετε πει και ξεκαθαρίσει στον σύντροφο σας, τα έχετε απολύτως καταλάβει και τώρα, το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι τις δικές του απαντήσεις.

Λέων

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας, σε άτομα, τρίτες ζωές και καταστάσεις που δεν ξέρετε που πάνε και τι θέλουν. Εσείς είστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά όπως εσείς μόνο ξέρετε και επιθυμείτε.

Παρθένος

Δεν θα ήταν δίκαιο για εσάς, να μπλέξετε με κάποιον που ήδη έχει μέσα στην ζωή του, μια τρίτη δέσμευση! Ξέρετε ότι όλο αυτό…πάντα οδηγεί σε αδιέξοδο.

Ζυγός

Μη ενοχλείτε τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, για να σας δώσουν παραπάνω πληροφορίες, για τον ίδιο και τι έχει κάνει το πρόσφατο παρελθόν του.

Σκορπιός

Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι για να βρείτε τις λύσεις που θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια, το συντομότερον δυνατόν, για την ερωτική σας ζωή.

χαρτομαντεία Τοξότης

Σίγουρα όλα μπορούν να ξεπεραστούν από τον άνθρωπο σας, αρκεί να ξέρει ότι σίγουρα τον αγαπάτε και απλά θα του δώσετε χρόνο για να κάνει αυτά που σας έχει υποσχεθεί.

Αιγόκερως

Μην ακούτε τους τρίτους και τα σχόλια τους, για την σχέση και την ερωτική επιλογή που έχετε κάνει στον σύντροφο σας. Απλά σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να πείσετε τον άνθρωπο σας, για την αγάπη που του έχετε. Ξέρει πολύ καλά, και μάλλον μέσα στις γιορτές θα σας κάνει μια μεγάλη έκπληξη.

Ιχθείς

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, ένα κρυφό φλερτ που σας κυκλώνει καιρό τώρα, θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments