Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (14/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (14/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (14/12/18).

Ζώδια Κριός

Η τελευταία σας απόπειρα να ανελιχθείτε επαγγελματικά φέρνει αναταραχές – και όχι με την καλή έννοια.

Αν και σας ευχαριστεί να αναγνωρίζουν τις επιτυχίες σας θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να βγουν στο προσκήνιο. Να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε!

Ζώδια Ταύρος

Δε χρειάζεται να είναι όλες οι ερωτικές σχέσεις γεμάτες πάθος και ανατροπές. Κάποιες σχέσεις κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς και καταλήγουν να είναι πιο δυνατές. Δώστε σε αυτό το πρώτο ραντεβού τη δυνατότητα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ισχυρή αίσθηση εργασιακής ηθικής δεν σας βοηθά να εξελιχθείτε μόνο επαγγελματικά – σας βοηθά επίσης να κατανοήσετε ότι οι σχέσεις απαιτούν κάτι περισσότερο από απλές επικοινωνιακές δεξιότητες και ευγένεια.

Ζώδια Καρκίνος

Μετατρέψτε τα προβλήματα σας σε ευχάριστες προκλήσεις. Μετατρέποντας το άγχος σε κάτι δημιουργικό, μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους γύρω σας να σκεφτούν πιο θετικά. Έτσι θα βοηθήσετε και την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Λέων

Αν έχετε κουραστεί να περιμένετε το θεό Έρωτα να έρθει στο δρόμο σας, επικεντρωθείτε με το φλέγον ζήτημα και βγείτε έξω με φίλους φορώντας το πιο σέξι σας σύνολο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιου το βλέμμα θα προσελκύσετε.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να βρείτε τρόπο για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, όταν απρόβλεπτες δυνάμεις στέκονται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το αντικείμενο του πόθου σας – αυτό ισχύει είτε αυτό είναι μια καινούργια δουλειά ή ο/η σέξι γείτονας/γειτόνισσα σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (14/12/18)

Ζώδια Ζυγός

Πριν ξεκινήσετε για αυτό το ραντεβού, κάντε ένα σχέδιο σε περίπτωση που τα πράματα πάνε στραβά. Κάντε μια λίστα με ευχάριστα θέματα συζήτησης για να αποφύγετε τις αμήχανες σιωπές και βάλτε κάποιο φίλο σας να σας παίρνει τηλέφωνο κάθε τριάντα λεπτά για να τσεκάρει πώς τα πάτε.

Ζώδια Σκορπιός

Αν ριχτείτε στην αρένα των ραντεβού θα πάρετε αυτά που θέλετε πιο γρήγορα στην ερωτική σας ζωή. Μείνετε επικεντρωμένοι στο φλέγον ζήτημα και μην αφήνετε τις μικρές αναποδιές να σας καταβάλλουν.

Ζώδια Τοξότης

Η μουσική και η τέχνη σας εμπνέουν να βρείτε τον έρωτα στην καθημερινότητά σας. Αφήστε την ενέργεια των μεγάλων καλλιτεχνών να σας πλημμυρίσει. Μετατρέψτε τον εαυτό σας σε αγωγό απόλαυσης.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (14/12/18)

Ζώδια Αιγόκερως

Αν η πρόοδός σας στην ερωτική σας ζωή είναι αργή (ή δεν υπάρχει καθόλου) μην τα παρατήσετε ακόμη. Κρατηθείτε απασχολημένοι με τα προσωπικά σας και διασκεδάστε με φίλους. Ο θεός Έρωτας θα σας θυμηθεί αργά ή γρήγορα και θα κάνει τα μαγικά του.

Ζώδια Υδροχόος

Τα ραντεβού απαιτούν κάποιο βαθμό πειθαρχίας, οπότε μην αφήνετε την τρελή πλευρά του εαυτού σας να πάρει τα ηνία. Να είστε πιο δραστήριοι στην αναζήτηση σας για το σωστό άτομο. Το να περιμένετε το σωστό άτομο να σας βρει αυτό θα σας πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλατε.

Ζώδια Ιχθύες

Οι συνάδερφοί σας σας προσφέρουν τη βοήθεια τους όποτε τους τη ζητήσετε, οπότε γιατί δεν τους ρωτάτε ποια είναι τα πιο κατάλληλα μέρη για να γνωρίσετε καινούργια άτομα; Θα εκπλαγείτε από το πόσοι συνάδερφοί σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τον έρωτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments