Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (15/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (15/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντείαΠροβλέψεις για το Σάββατο (15/12/18).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 03.Το Πλοίο ( 10 Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αλλαγές – Νέα αγάπη – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε με τον έρωτα κάποιου! Τώρα που θα έχετε την ευκαιρία, να βρεθείτε σίγουρα θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο καθαρά για όλα.

Ταύρος

Οι ερωτικές αγωνίες που έχετε απλά θα τερματιστούν και σίγουρα, αυτό θα σας δώσει και την πολυτέλεια του να κάνετε περισσότερα πράματα για εσάς.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να κινηθείτε τελικά με πιο ανεβασμένους ρυθμούς, και όχι μόνο με αυτά – σύμφωνα, που θέλουν οι άλλοι! Λάθος στάση ζωής τελικά!

Καρκίνος

Μην δώσετε χρόνο σε καταστάσεις, που δεν έχουν κάπου να σας πάνε. Ξέρετε ότι τώρα είναι μόνο στα δικά σας τα χέρια οι τελικές αποφάσεις.

Λέων

Οικογενειακές και επαγγελματικές απαιτήσεις υπάρχουν γύρω σας, και μάλλον εσείς έχετε ξεχάσει ότι έχετε και μια ερωτική σχέση που πρέπει να φροντίζετε.

Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη δει και κάποια ουσιαστική κίνηση, από ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να λέτε ότι κάτι κινείται ερωτικό μεταξύ σας!

Ζυγός

Κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει, μέσα σε μια ερωτική σχέση, παρά μόνο οι ανασφάλειες και η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει ξαφνικά!

χαρτομαντεία Σκορπιός Είστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου που θέλει, να έρθει πιο κοντά σας, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο, αλλά και δεν γνωρίζει αν είστε ελεύθεροι.

Τοξότης

Αυτή η ερωτική σχέση, που έχει ταλαιπωρηθεί από όλες τις καταστάσεις, τώρα πια έχει την σταθερότητα που χρειάζεται για να εξελιχθεί μέχρι και σε γάμο.

Αιγόκερως

Οι γύρω σας, έχουν απορίες για την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα αυτό είναι και κάτι που έχει ενεργοποιήσει κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει.

Υδροχόος

Μέσα στον κύκλο των εργασιών σας, έχετε κάνει αρκετές γνωριμίες, που μια έχει την διάθεση να σας πολιορκήσει και ερωτικά …πολύ και παρατεταμένα.

Ιχθείς

Αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο σύντροφος σας, από την τελευταία εβδομάδα του έτους θα γίνουν αλήθεια και αυτό θα σας οδηγήσει και σε δεσμεύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments