Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (15/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (15/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (15/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Είναι φυσικό δύο άνθρωποι να επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να υπάρξουν λάθη και παρεξηγήσεις αλλά σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε την πιο κατάλληλη προσέγγιση.

Αν καταφέρετε να βρείτε το σωστό τρόπο για να μιλήσετε με τον/τη σύντροφό σας θα μπορέσετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν υπάρχει κάποιο θέμα το οποίο εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν μπορείτε με τίποτα να επιλύσετε, προσπαθήστε να το δείτε από τη δική τους οπτική. Μπορεί να μην αλλάξετε γνώμη αλλά ίσως καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο που σκέφτονται.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό εργάζεστε πολύ σκληρά! Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Κακομάθετε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφο σας με μια όμορφη βραδιά έξω – δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο και ποτά στο πιο εντυπωσιακό μπαρ της πόλης. Μετά μπορείτε να κάνετε μια διανυκτέρευση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (15/12/18)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει με τις δουλειές στο σπίτι. Αν χρειάζονται ένα κίνητρο, πείτε τους ότι όσα περισσότερα πράγματα καταφέρετε να τελειώσετε τώρα, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε ελεύθερο για να διασκεδάσετε το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια ξεκινήστε δουλειά!

Ωροσκόπιο Λέων

Ψάχνετε κίνητρο για να ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής; Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας κάνει παρέα. Μπορείτε να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Και όταν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα θα ωφεληθείτε και οι δύο!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο θεός Έρωτας δουλεύει υπερωρίες μόνο για εσάς τώρα! Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ τρυφερός/ή και δεν μπορεί παρά να ωφεληθείτε από αυτό. Να είστε προετοιμασμένοι για ματιές γεμάτες νόημα και φιλιά που θα σας κόψουν την ανάσα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα κάνει την εμφάνισή του κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Το αν θα τους αφήσετε να ξαναμπούν στη ζωή σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σκεφτείτε πώς ήταν τα πράγματα την τελευταία φορά που τους είδατε. Μπορεί αυτό να σας βοηθήσει να συζητήσετε τα συναισθήματα σας με τον/τη σύντροφο σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι υψηλά σήμερα, οπότε αξιοποιήστε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε στον/στη σύντροφό σας να ντυθεί καλά γιατί απόψε θα πάτε για χορό. Φροντίστε, όμως να φυλάξετε λίγη από την ενέργειά σας και για άλλες δραστηριότητες!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ρίξτε μια ματιά στα μουσικά δρώμενα της πόλης σας και πάρτε ιδέες για τα ραντεβού του Σαββατοκύριακου. Δοκιμάστε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Αν συνήθως πηγαίνετε σε κλαμπ με δυνατή μουσική, πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας και πηγαίνετε σε ένα τζαζ κλαμπ.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και αναδειχθήκατε ως η σχέση της χρονιάς! Η αλήθεια είναι ότι τα πάτε απίστευτα καλά με τον/τη σύντροφό σας και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε μαζί. Και δε χρειάζεστε κανένα βραβείο για να σας το πει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (15/12/18)

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ψάχνετε κάτι για να κάνετε έκπληξη στον/στη σύντροφό σας; Κάντε λίγη έρευνα για να ανακαλύψετε κάτι που δεν θα το περιμένουν με τίποτα. Ρωτήστε τους φίλους τους για να πάρετε ιδέες – αλλά βάλτε τους να σας υποσχεθούν ότι θα το κρατήσουν μυστικό!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ξεκινήστε όμορφα το Σαββατοκύριακο σας συναντώντας τον/τη σύντροφό σας και τους φίλους σας στο αγαπημένο σας στέκι. Παίξτε μπιλιάρδο ή απλά χαλαρώστε βλέποντας τα αθλητικά στις μεγάλες οθόνες και χορέψτε με τον/την αγαπημένο σας ακούγοντας παλιές μελωδίες από το τζουκ-μποξ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments