Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/12/18).

ζώδια κριός .

Αν πιστεύεις πως το ν’ ανοιχτείς στον εραστή σου θα δημιουργήσει επιπλοκές στη σχέση σου, τότε θα επιλέξεις να μην πεις τίποτε, στο όνομα της ειρήνης.

Αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό, αλλά το να κρατάς μέσα σου τις παθιασμένες σκέψεις και τα συναισθήματά σου, δε βοηθάει. Και ειδικά τώρα. Προσπάθησε να εκφράσεις μ’ ευαισθησία αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις, επειδή ο εραστής σου πιθανόν να είναι πιο δεκτικός, απ’ ότι συνειδητοποιείς.

ζώδια ταύρος

Αν νιώθεις πως θέλει να σε βγάλει από τη ζώνη της άνεσής σου, ο εραστής σου, τότε η απόφαση για το αν θα συνεργαστείς ή όχι, είναι αποκλειστικά δική σου.

Ωστόσο, αν αισθάνεσαι πως οι προσπάθειές του, να ταράξουν τον κόσμο σου έχουν να κάνουν περισσότερο με τις δικές του ανάγκες, κι όχι με τις δικές σου, τότε ίσως χρειαστεί να του θυμίσεις μέχρι πού φτάνουν τα συναισθηματικά και φυσικά σου όρια.

Μην αφήνεις την ανυπομονησία ή την ορμητικότητά του, να φέρει χάος σε μια ισορροπία, με την οποία είσαι ευχαριστημένη, όπως είναι.

ζώδια δίδυμοι

Θα σήμαινε τον κόσμο όλο για τον εραστή σου, αν τον επαινούσες ή αναγνώριζες τις προσπάθειές του. Ίσως να έχεις ευχάριστες ρομαντικές σκέψεις συνεχώς, αλλά η ανάγκη σου κάποιες φορές για λίγη ελευθερία, θα σ’ εμποδίσει να τις αφήσεις να φανερωθούν. Ο εραστής σου, μπορεί να μπερδευτεί ή να μην καταλάβει την επιθυμία σου για λίγο χώρο. Είναι πιθανόν ότι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις στα ερωτικά σου, είναι που πιστεύεις πως το ταίρι σου ξέρει τί σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, χωρίς εσύ να πεις κουβέντα!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/12/18).

ζώδια καρκίνος

Ο εραστής σου, μπορεί να μην υποστηρίζει κάτι που εσύ θέλεις πολύ. Είτε είναι μια χάρη που του ζητάς, είτε λίγο από το χρόνο του για να σε βοηθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο… θα ανακαλύψεις, ότι δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για ό,τι κι αν είναι αυτό. Μπορεί όμως, να υπάρχουν ορισμένες επιπλοκές, που εσύ έχεις παραβλέψει, γιατί πιστεύεις πως δεν είναι απαραίτητο να τις διευκρινίσεις στο ταίρι σου. Αν μπορέσεις να τις εντοπίσεις, τότε το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να πάψει να είναι τόσο ασυνείδητο, όσο φαινόταν αρχικά.

ζώδια λέων

Αν ο αγαπημένος σου, έρχεται σε σένα για συμβουλές, τότε ίσως να μην νιώσεις προετοιμασμένη, για το δράμα που θα προκύψει από μια απλή συζήτηση. Φρόντισε να διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα και πολιτισμένα, προσφέροντας μια λογική λύση που μπορεί να λύσει το ζήτημα γρήγορα. Το να ενθαρρύνεις την μεταξύ σας συνεργασία για να λύσετε ένα πρόβλημα, μπορεί να τον βοηθήσει, να δει το θέμα που τον αφορά, πιο σωστά.

ζώδια παρθένος

Ακόμα κι αν ξέρεις τί θέλεις από τα ερωτικά σου, ίσως να μην είσαι σίγουρη για τη στρατηγική που θ’ ακολουθήσεις για να το πετύχεις Υπάρχει περίπτωση, ο εραστής σου – αν είσαι σε σχέση – να σου ζητήσει απαντήσεις σχετικά με τα όνειρα που έχεις για το μέλλον και δεν νιώθεις ικανή να παρέχεις τώρα.

Το να είσαι ανοιχτόμυαλη, σε ότι αφορά τα ερωτικά σου, θα είναι το πιο δυνατό σου πλεονέκτημα. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις, ό,τι είναι ακαθόριστο και ασαφές.

ζώδια ζυγός

Ορισμένα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε αναγκάσουν να επανεξετάσεις ένα ερωτικό σχέδιο που αρχικά φαινόταν αδύνατο να το αλλάξεις. Αυτό σου προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να απομακρυνθείς από κάθε χαοτική σχέση και να αφιερώσεις χρόνο για να εκτιμήσεις αυτό που αισθάνεται και χρειάζεται η καρδιά σου. Πριν κάνεις το τολμηρό βήμα, χρειάζεσαι ακόμη περισσότερα στοιχεία. Γιατί όταν συμβεί, αυτό που είναι συγκεχυμένο, θα φαίνεται λιγότερο.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να μην μπορείς να εξηγήσεις την ανάγκη σου για ελευθερία στη σχέση σου. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, τότε ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα του αγαπημένου σου.

Ειδικά αν δεν καταλαβαίνει, γιατί χρειάζεσαι χώρο ή γιατί απομακρύνεσαι, με κάποιον τρόπο. Ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις, πως δεν επιδιώκεις εγωιστικά τα δικά σου συμφέροντα. Αυτό που θέλεις είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δεν είναι δα και κάτι τόσο σπουδαίο!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/12/18).

ζώδια τοξότης

Ακριβώς πότε πίστεψες πως ήταν όλα ήρεμα και υπέροχα στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου? Μπορεί να καταλήξεις ν’ αντιμετωπίσεις μια έντονη, συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Η λανθασμένη επικοινωνία που προκύπτει από μια παρεξήγηση, μπορεί να είναι και η ρίζα του κακού.

Αν αυξήσεις τις άμυνές σου, τότε να είσαι βέβαιη πως κι ο εραστής σου θα κάνει το ίδιο. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε διαμορφώσει το τέλειο κλίμα για συζήτηση. Συζητήστε ήρεμα και ξεκαθαρίστε το, για να ησυχάσετε. Δε χρειάζεται να κλιμακωθεί.

ζώδια αιγόκερως

Τα καλά κρυμμένα πάθη σου, θα αντικατασταθούν από την επιθυμία σου, να τα φανερώσεις. Αυτό είναι εντάξει και αναμφισβήτητα σέξι, αλλά ο αχαλίνωτος ενθουσιασμός σου, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση, λίγο πολύ μονόπλευρη.

Ξέρεις πώς να πειθαρχήσεις όταν χρειαστεί. Μερικές φορές, η ξενοιασιά και η κοινωνικότητά σου, χρειάζεται να απελευθερωθούν. Κάνε το καλύτερο για να τα ισορροπήσεις, με την πιο πειθαρχημένη, συγκρατημένη πλευρά σου.

ζώδια υδροχόος

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεις ερωτικά τον εαυτό σου, πιθανότατα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αυθεντικός. Αλλά ίσως χρειαστεί να καταλάβεις την παρεξήγηση ή την ανάγκη του αγαπημένου σου για χρόνο, ώστε να καταλάβει τί λες ή μεταφέρεις.

Ωστόσο, μην σταματήσεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρη για τ’ αποτελέσματα, υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα σέξι για να ταρακουνήσει την ερωτική σου σχέση, με εγκάρδια ειλικρίνεια.

ζώδια ιχθύες

Μην αφήσεις τις ανασφάλειες, να δημιουργήσουν εμπόδια, στις ειλικρινές συναισθηματικές αποκαλύψεις.

Μπορεί εσφαλμένα να πιστεύεις, ότι η απελευθέρωση σκέψεων ή συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσει κάποιον να πιστέψει, ότι είναι πολύ νωρίς ή θα τον κάνει να νιώσει άβολα.

Ευτυχώς, που μπορείς να εφαρμόσεις την φαντασία σου και να εκφραστείς με τέτοιο τρόπο, που το ταίρι σου, να νιώσει ξεχωριστό και άνετο, ώστε να καταλάβει πώς αισθάνεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments