Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (16/12/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (16/12/18)
Ζώδια προβλέψεις: Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (16/12/18).

Κριός

Κάτι έχει γίνει μέσα στη προσωπική ζωή του συντρόφου σας και μάλλον τον απασχολεί τόσο πολύ, που έχει χαθεί λίγο. Είναι μόνο προσωρινό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ταύρος

Πολλά αυτά που έχετε ακούσει και σας έχουν υποσχεθεί, αλλά κάτι ποιοτικό και αξιόλογο δεν έχει ακόμη πέσει στην αντίληψη σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Δίδυμοι

Αφοσιωθείτε σε αυτά που έχετε να λύσετε αυτόν το διάστημα, και μην χάνεστε μέσα σε υποσχέσεις και έρωτες που προκαταβολικά είναι αδιέξοδοι.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Μπορεί αυτό το διάστημα, που όλα τα αστρολογικά συνηγορούν υπέρ του ζωδίου σας, να μιλήσετε στον αγαπημένο σας, και να λύσετε προβλήματα παλιά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Λέων

Θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να περιμένετε τον σύντροφο σας, αν σας δώσει εξηγήσεις, για κάποια θέματα που ακόμη στο μεταξύ σας, εκκρεμούν!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος

Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από την πορεία των οικονομικών σας θεμάτων, και τώρα πρέπει να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά και τα αισθηματικά σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός

Η ερωτική Αφροδίτη, αυτές τις ημέρες θα δώσει στο αέρινο ζώδιο σας, τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές για να υπάρξει επανασύνδεση με το παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός

Όσα και να έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, ακόμη δεν σας έχουν πείσει, για την σοβαρότητα των λόγων από την μεριά του συντρόφου σας. Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Τοξότης

Οι εξελίξεις είναι πολλές και μάλλον σας κάνουν να βρείτε τώρα τον πραγματικά σας εαυτό, και να στοχεύσετε σε λύσεις στον οικονομικό και τον προσωπικό σας τομέα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά μάτια και καρδιές, που περιμένουν κάτι από εσάς. Και εσείς είστε σε μια ανάλογη φάση, που αναμένετε κάτι από τα παλιά!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Υδροχόος

Μέχρι τις αρχές του νέου έτους, το ταίρι σας, θα έχει ανοίξει διάφορες συζητήσεις γύρω από την σχέση σας, που θα πρέπει να πάρει μορφή πιο επίσημη.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Ιχθείς

Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα στον δεσμό σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν του συντρόφου σας, που έχει πια ενοχλήσει την πορεία σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments