Άποψη

Αλέφαντος: “Αυτόν τον έχουν χαλάσει τα λεφτά. Σήκω και φύγε ρε κάνεις ζημιά!”

Αλέφαντος: “Αυτόν τον έχουν χαλάσει τα λεφτά. Σήκω και φύγε ρε κάνεις ζημιά!”
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και μέσω του νέου του blog στο pagenews.gr σχολιάζει το ματς του Ολυμπιακού, μιλάει για τον παίκτη που... άκουσε τη συμβουλή του και δείχνει με το δάχτυλο αυτόν που πρέπει να φύγει άμεσα!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο blog του στο pagenews.gr για όσα είδε χθες σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιλάει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και… φωνάζει: “Πάει αυτός, τον χάλασαν τα λεφτά. Σήκω και φύγε ρε!”.

“Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, είναι σε καλό φεγγάρι, φαίνεται ότι τώρα βγαίνει η δουλειά του προπονητή. Ακολούθησε την πολύ καλή εμφάνιση με τη Μίλαν. Έχει και θέαμα και κίνηση και τρεξίματα και σκοράρει πλέον. Είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ φέτος και σε θέαμα και σε φυσική κατάσταση, φαίνεται ομάδα πιο προπονημένη.

Εγώ όμως πάντα θα λέω την κριτική μου με σκοπό να βοηθήσω διότι η δική μου γνώμη δεν έχει την ίδια βαρύτητα με των φιλάθλων. Το έλεγα και το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει σέντερ φορ σκόρερ και όχι μόνο φορ αλλά και εξτρέμ να ενισχυθεί. Πιστεύω ότι ο Μαρινάκης θα τα κάνει.

Ο Φορτούνης που λένε ότι τώρα παίζει φορ, δεν παίζει φορ, παίζει σχεδόν όπως έπαιζε και πριν. Δηλαδή ο Γκερέρο παίζει στα άκρα; Μπορεί ο Γκερέρο να πλευροκοπήσει;


Αλέφαντος: Κανονικά αυτός πρέπει να μην κατέβει απ’ το αεροπλάνο – Που πας με αυτά τα μπούτια ρε;


Τώρα περιμένουμε τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Αν στραβοπατήσει, θα γίνει χαμός.

Η συμβουλή που είχα δώσει στον Φετφατζίδη σε υψηλούς τόνους ίσως έπιασε τόπο. Ίσως του το είπαν. Το είχα κάνει θέμα εδώ, το είχε γράψει ο Θέμης Σινάνογλου: Σούταρε τη μπάλα χαμηλά ρε αγόρι μου αφού τη στέλνεις συνέχεια στα περιστέρια! Σταμάτα να σουτάρεις ψηλά! Έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σκοράρεις αν σουτάρεις χαμηλά. Και σκαστά να πάει!

Αυτά έλεγα, και αυτό έκανε, και σκόραρε. Τα σταμάτησε τα ψηλά σουτ. Και με τη Μίλαν τον είδα ότι σούταρε χαμηλά. Πού να πάει η μπάλα, κάτω από τη γη; Ενώ άμα σουτάρεις στο πάνω μέρος της εστίας και είσαι άστοχος, τη στέλνεις στα ουράνια.

Παναθηναϊκός- Ατρόμητος, ήταν τρομερή ομάδα ο Ατρόμητος στο β’ ημίχρονο, η ήττα τον αδικεί. Έχασε το πέναλτι ο Κουλούρης, έχασε ευκαιρίες ο Ατρόμητος, είχε δοκάρια, έκανε ένα παιχνίδι μεγάλης ομάδας. Ο Δώνης αναγκάστηκε να το γυρίσει και με τρία στόπερ για να κρατήσει το σκορ. Άδικη ήττα.

Λίβερπουλ- Μάντσεστερ, τελείωσε ο Μουρίνιο, όσο τον κρατάει η Μάντσεστερ κάνει κακό στην ομάδα της. Την έχουν ξεπατώσει φέτος στα γκολ τη Μάντσεστερ, ενώ η Λίβερπουλ έχει φάει μόνο 7!

Εκπληκτική η Λίβερπουλ, το παρακολούθησα προσεκτικά το ματς. Παίζει πολύ καλά ο Κλοπ το 4-3-3, τα έχω ξαναπεί από τις αρχές της σεζόν για τη φετινή Λίβερπουλ στη στήλη. Πολύ γυμνασμένη ομάδα, γρήγορη, αμύνονται καλά με ωραίες αλληλοκαλύψεις, βγαίνουν από πίσω μπρος γρήγορα και έχουν ένα μεγάλο ατού:

Σέντερ φορ Φιρμίνο, στα δύο άκρα Σαλάχ και ο Μανέ που κλίνει πιο μέσα, ταχύτατοι και διεισδυτικοί, αλλά όταν χάνουν τη μπάλα πιέζουν τρομερά μπροστά επί τόπου να την ξαναπάρουν. Δεν σε αφήνουν όπως άλλες ομάδες να αλλάζεις τη μπάλα στα σέντερ μπακ σου και στα χαφ σου. Πιέζουν οι μπροστινοί και ακολουθούν και τα χαφ πίσω τους να πάρουν τη μπάλα. Και είναι δηλητήριο στις αντεπιθέσεις.

Αντίθετα ο Μουρίνιο τα έχει χάσει όλα. Ανύπαρκτος στον πάγκο, ανύπαρκτος και στην τακτική. Τα πολλά λεφτά τον χάλασαν; Το έχω ξαναρωτήσει πέρσι αυτό. Τον βλέπω και αναρωτιέμαι “αυτός είναι”; Όσο τον κρατάνε ζημιά παθαίνει η Μάντσεστερ. Δραματικός και ο Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments