Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιστολή της οικογένειας στον Τσίπρα – «Εχουμε οργή μέσα μας»

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιστολή της οικογένειας στον Τσίπρα – «Εχουμε οργή μέσα μας»
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε στις 28/10/2018 σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, σχεδόν δύο μήνες μετά την δολοφονία του στους Βουλιαράτες από πυρά της αλβανικής αστυνομίας, συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς η οικογένειά του απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του 35χρονου που «έφυγε» ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ζητά από τον Έλληνα πρωθυπουργού να παρέμβει για να πέσει φως στην υπόθεση του γιου τους.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ANT1, ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα ζητούν να μάθουν πώς και γιατί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

«Αυτό θέλουμε, αυτό ζητάμε, να βγει η αλήθεια στο φως, το πόρισμα από την κυβέρνηση περιμένουμε. Πρέπει να μεσολαβήσει και το ελληνικό κράτος αλλά…».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα εκφράζει το παράπονο και την οργή της:

«Πολύ παράπονο, πάρα πολύ, είμαστε οι ξεχασμένοι Έλληνες εδώ και το παιδί μου έδωσε τη ζωή του για αυτή τη σημαία, έχω οργή μέσα μου».

Στην επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν να λάμψει φως στην υπόθεση του γιου τους, ενώ δεν κρύβουν πως απογοητεύτηκαν από την στάση που έχει κρατήσει το ελληνικό κράτος απέναντί τους.

Ο πρωθυπουργός ωστόσο από μεριάς του δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, Έλληνας ομογενής από την Βόρεια Ήπειρο ηλικίας 35 ετών σκοτώθηκε στις 28/10/2018 σε επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία στο χωριό Βουλιαράτες στη Βόρειο Ήπειρο κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε Eπίσης

Υπόθεση Κατσίφα: Ξεσπά η αδελφή του – «Υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας στο χωριό»

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Το τελευταίο αντίο του πατέρα πάνω από το μνήμα – «Καλό ταξίδι παλικάρι μου» (vid)