Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Η βελτίωση, η καθιέρωση, η Εθνική

Σωκράτης Διούδης: Η βελτίωση, η καθιέρωση, η Εθνική
Ο Σωκράτης Διούδης συνεχίζει την ανοδική πορεία του με στόχο να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο.

Ο Σωκράτης Διούδης ανέλαβε τον ρόλο του βασικού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού μετά την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας παρά το αρχικό του… άγχος, σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή του. Και πλέον έχει φτάσει σε σημείο να παίρνει παιχνίδια μόνος του.

Απέναντι στον Ατρόμητο ήταν καταπληκτικός. Έπιασε το πέναλτι, έπιασε ένα τετ α τετ, ήταν… κέρβερος. Σταμάτησε τα πάντα. Και στο τέλος άκουσε ρυθμικά το όνομά του από την εξέδρα.

Ο Διούδης έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό, έχει ήδη αποκρούσει δύο πέναλτι, ανεβάζει το… κασέ του σε κάθε παιχνίδι. Και έχει έναν μεγάλο στόχο.

Ποιος είναι αυτός; Η Εθνική ομάδα. Εξέλιξη που εξαρτάται από τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος καλείται να αναγνωρίσει την πρόοδό του.

Φυσικά, υπάρχει ανταγωνισμός για τη θέση κάτω από τα «γαλανόλευκα» γκολπόστ (βλ. Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπάρκας), όμως όσο προοδεύει, τόσο οι πιθανότητες να γίνει πράξη το όνειρο θα αυξάνονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments