Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/12/18)
Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Το να είστε σε όλα σας υποχωρητικοί, δεν θα φέρει και κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στην σχέση σας. Αντιθέτως θα δείχνετε στον άνθρωπο σας, πιο δεδομένοι. Με την υπομονή κανενός Κριού, δεν λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι καλά για το ζώδιο σας μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε τις οδούς που θα σας κάνουν και πάλι να γίνετε κανονικό ζευγάρι.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς είστε χαμένοι μέσα στον επαγγελματικό σας στίβο, και αυτό σίγουρα μέσα στο τρέχον έτος, θα σας φέρει και αρκετά χρήματα για να κλείσετε υποχρεώσεις, που σας πιέζουν. Σε δεύτερο τόνο θα χρειαστεί να κοιτάξετε και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, που έχει χαλάσει την ισορροπία της. Εσείς με τόσο κοφτερό μυαλό, τις λύσεις θα τις φέρετε στην επιφάνεια. Οι μόνοι θα πρέπει να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο, και να βρουν νέες παρέες.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Υπάρχουν πολλά και καλά νέα, για το ζώδιο σας, τις επόμενες δύο εβδομάδες του ’18! Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε πιο αυστηρά, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και έχουν μια ανοδική πορεία, που θα σας δώσει και μεγάλες οικονομικές ανέσεις. Τώρα θα έχετε και το καθαρό μυαλό για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε την ερωτική σας ζωή, πολύ πιο ποιοτική. Εσείς που έχετε τον άνθρωπος σας, μακριά μέσα στην εποχή των γιορτών θα καταφέρετε να συναντηθείτε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Κάποιες από τις απερίσκεπτες κινήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν του, ο σύντροφος σας, ίσως και ακόμη να τον αναζητούν και αυτό πια να έχει βάλει την ερωτική σας σχέση, σε ανισορροπία. Αυτό είναι και μια κατάσταση που πρέπει εντός του έτους αυτού, να την συζητήσετε και να την λύσετε. Από τα ζευγάρια, που τώρα προσπαθούν με ώριμο τρόπο, να επανασυνδεθούν οι περισσότεροι θα έχουν μέσα στον ζωδιακό μήνα του Αιγόκερω καταφέρει, να το κάνουν και πράξη!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε χρόνο και καλή διάθεση πια, για να δώσετε σε άτομα που ακόμη ούτε καν στο ελάχιστο δεν σας έχουν δείξει καλούς τρόπους αλλά και ερωτικές διαθέσεις που να ταιριάζουν σε αυτά που εσείς ζητάτε. Έχετε άλλωστε και τόσα άλλα τρίτα θέματα που πρέπει να λύσετε, που ούτε καν δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνετε με την προσωπική σας ζωή! Σίγουρα μπορεί να περιμένει.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Ασχοληθείτε αυτήν την εποχή, με την επιμόρφωση σας, την εργασία σας αλλά και τους πολύτιμους σας φίλους, που σας δίνουν και την ψυχική σας ηρεμία. Έχετε περάσει σαν ζώδιο ένα πολύ δύσκολο 2018, και τώρα έχετε ρίξει την προσοχή σας μόνο σε ότι είναι καλό για εσάς. Οι εν σχέση, θα καταφέρουν να διορθώσουν τα οικονομικά τους, και να πάρουν πιο σημαντικές αποφάσεις για το κοινό τους μέλλον.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Πολλές και άσχημες τελικά οι παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα, μέσα … στον δεσμό σας και αυτό σας έχει απομακρύνει. Ότι και να είναι το πρόβλημα, εσείς καλείστε να το συζητήσετε και να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να κινηθείτε έξω από τα συνηθισμένα, να ζητάτε να βρείτε έναν νέο έρωτα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αν τελικά δεν βλέπετε ανταπόκριση από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα πρέπει να προτάξετε την λογική σας και να βρείτε την διέξοδο, από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Αν κάτι, από την άλλη την πλευρά αλλάξει, σίγουρα θα ενημερωθείτε. Οι σύντροφοι, που έχουν τα διπλά ερωτικά δεσμά, ίσως και να χρειαστεί να πάρουν πιο τελικές – σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους, καθώς όλα και όλοι πιέζουν για ξεκαθαρίσματα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Σας έχουν συμβεί πολλά σε επάγγελμα και οικογένεια, που δεν έχετε χρόνο και μυαλό για να σκεφτείτε πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Από την νέα εβδομάδα οι ρυθμοί θα έρθουν και πάλι στα φυσιολογικά τους, και μάλλον θα έρθει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, μέσα στις γιορτές θα σας περιμένει ένα μεγάλο δώρο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Να έχετε πάντα κατά νου, ότι το συντροφικό σας ταίρι, ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει με το παράλληλο του παρόν, άσχετα αν εσείς οι δύο είστε μαζί και επίσημα. Σαφώς και πρέπει άμεσα να το συζητήσετε και να μπείτε στο νέο έτος, μέσα από ασφαλείς καταστάσεις. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα αφήσετε στο παρελθόν. Επίσης, κοιτάξτε πιο σοβαρά και τα οικονομικά σας, που έχουν άνοδο. Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Δεν θα έχετε ακόμη κάποια νέα, από τον πρώην σας! Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας ενοχλεί ή να σας βάζει σε έμμεσες σκέψεις για να τον ψάξετε πρώτοι εσείς. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στις γιορτές θα καταφέρετε να μιλήσετε και να λύσετε όλες τις διαφορές σας μέχρι και του επιπέδου να συμφιλιωθείτε! Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Μάλλον…κάπου έχετε κάνει λάθος! Το πιο πιθανόν είναι να έχετε επιλέξει και πάλι τον λάθος άνθρωπο. Σαφώς και μπορείτε να το διορθώσετε και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν. Οι σχέσεις που έχουν πάρει αποφάσεις για άμεσο γάμο ή και παιδί, θα πρέπει να κοιτάξουν και πιο αναλυτικά και ώριμα πρώτα τα οικονομικά σας δεδομένα. Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments