Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σόλσκιερ ο αντί Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σόλσκιερ ο αντί Μουρίνιο
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανακοινώθηκε επίσημα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά τη γκάφα της καταλάθος ανακοίνωσή τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Νορβηγό, για τη μεταβατική περίοδο που θα ακολουθήσει. Στο λαμπρό του παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας, ο Σόλσκιερ έχει πετύχει 126 γκολ σε 366 εμφανίσεις, από το 1996 έως το 2007.

Το 2008 έγινε βοηθός προπονητή στο σύλλογο, πριν αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στη νορβηγική Μόλντε.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου, είναι φανταστικό να επιστρέψω με αυτόν τον ρόλο. Ανυπομονώ να δουλέψω με το ταλαντούχο ρόστερ που έχουμε, το προσωπικό και όλους όσοι βρίσκονται στον σύλλογο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Εκ μέρους της διοίκησης, o εκτελεστικός διευθυντής, Εντ Γούντγουορντ, σχολίασε: «Ο Όλε είναι θρύλος για τον σύλλογο, με τεράστια εμπειρία, τόσο στο γήπεδο, όσο και προπονητικά.

Το παρελθόν του στην Γιουνάιτεντ δείχνει πως ζει και αναπνέει με την κουλτούρα που υπάρχει εδώ και όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι που θα συνεργαστούν ξανά με αυτόν και τον Μάικ Φέλαν. Είμαστε σίγουροι πως θα ενώσει τους παίκτες και τους οπαδούς, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments