Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (19/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (19/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (19/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι πήρατε τη σωστή απόφαση.

Σκεφτείτε την άποψη του/της συντρόφου σας και μετά ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας σχετικά με όλα όσα θα θέλατε να επιτύχετε. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και μαζί θα μπορέσετε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Απογοητεύεστε όταν τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς. Μοιραστείτε με τον/την σύντροφο σας τις αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε και επιστρατεύστε τους για να σας βοηθήσουν να τις κάνετε πραγματικότητα. Πολύ γρήγορα θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η διαίσθησή σας σας λέει ότι κάτι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Ενθαρρύνετέ τους να σας μιλήσουν για ό,τι τους απασχολεί αλλά μην τους πιέσετε αν δεν αισθάνονται έτοιμοι να το μοιραστούν μαζί σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Η σημερινή είναι μια μέρα απολογισμού της ζωής και της σχέσης σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας αν αυτό είναι που έχετε ανάγκη και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Αργότερα, μπορείτε να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας – αν αυτό επιλέξετε να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Επικεντρωθείτε στα τωρινά σας σχέδια πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αν βαριέστε με ό,τι κάνετε, ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας κάνει παρέα. Η συνεργασία πάντα κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εργάζεστε σκληρά για να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Μην αποθαρρύνεστε αν η εξέλιξη είναι λίγο πιο αργή από όσο περιμένατε. Το θετικό είναι ότι συμβαίνουν αλλαγές και η σχέση σας θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η φαντασία μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με όσα θα θέλατε να δοκιμάσετε μαζί τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε με απλά πράγματα στην αρχή και να θέσετε τις βάσεις για κάτι πιο έντονο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η έμπνευση μπορεί να έρθει από τα πιο απροσδόκητα μέρη. Κάτι που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε κατά λάθος σήμερα θα χτυπήσει ένα καμπανάκι μέσα σας. Βρείτε κάποιο τρόπο για να εφαρμόσετε αυτή την αναπάντεχη γνώση στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι συνήθως η πηγή της δύναμής σας αλλά σήμερα μπορεί να χρειάζεται μια επιπλέον υποστήριξη από εσάς. Πείτε τους ότι θα είστε παραπάνω από πρόθυμοι να τους βοηθήσετε με όποιο τρόπο χρειάζονται.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν αισθάνεστε καταπονημένοι και κουρασμένοι, ίσως το σώμα σας προσπαθεί να σας πει ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Επιστρατεύστε τον/τη σύντροφό σας για να σας φροντίσει σήμερα. Δεν θα τους πειράξει καθόλου και θα νιώσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα σας δώσει μια ιδέα που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να αντιληφθείτε το πλήρες νόημα των λεγομένων τους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το εμπεδώσετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη νέα αυτή γνώση με σύνεση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments