Ελλάδα

Εξαφάνιση ανήλικης στην Καβάλα: Αγνοείται κόρη γνωστού επιχειρηματία

Εξαφάνιση ανήλικης στην Καβάλα: Αγνοείται κόρη γνωστού επιχειρηματία
Θρίλερ με εξαφάνιση ανήλικης στην Καβάλα. Το 12χρονο κορίτσι χάθηκε και ο πατέρας της κάνει έκκληση για να βρεθεί.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα μετά από την εξαφάνιση ανήλικης, κόρης γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου, αλλά στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχοληθεί και με το χώρο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην πόλη, βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης.

Εξαφάνιση ανήλικης στην Καβάλα: Η έκκληση του πατέρα

Πρόκειται για την Γεωργία – Ίριδα Τουλατζή, την εξαφάνιση της οποίας έκανε γνωστή ο πατέρας της, Σάκης, μέσω του facebook το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως γράφει το ethnos.gr, η αστυνομία ανέφερε ότι ο πατέρας του κοριτσιού την ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης για την εξαφάνιση της κόρης του, σημειώνοντας ότι του είχε πει ότι θα μείνει σε μία φίλη της, αλλά έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Ο πατέρας μέσω του facebook κάνει έκκληση, σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για το κορίτσι, να ενημερώσει τον ίδιο ή την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το κορίτσι είχε πάει το βράδυ της Τρίτης, για να παρακολουθήσει μία θεατρική παράσταση.

Η υπεύθυνη της παράστασης φέρεται να διαβεβαιώνει ότι το κορίτσι είχε πάει στο θέατρο και είχε παρακολουθήσει την παράσταση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο θέμα παρενέβη και το Χαμόγελο του Παιδιού, ο πρόεδρος του οποίου, Κώστας Γιαννόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο ethnos.gr σημείωσε ότι υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως υποστήριξε, του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο πατέρας δεν ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για να βοηθήσει στην υπόθεση, αλλά μόνο μέσω του facebook έκανε γνωστή την εξαφάνιση της κόρης του.

«Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και μάθαμε ότι ο πατέρας δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Ωστόσο, σε νεότερη επικοινωνία με την αστυνομία ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι ίσως το κορίτσι γυρνούσε στο σπίτι σήμερα το πρωί.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του κοριτσιού, αλλά δε μας απάντησε.

Η υπόθεση μου γεννάει πολλά ερωτηματικά. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε, είναι ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ευκατάστατος», είπε στο ethnos.gr ο κ. Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments