Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18)
Ταρώ αγάπης για τα 12 ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Δεν δίνετε ακόμη το ναι σας, στο άτομο που σας έχει δηλώσει τόσες φορές ότι θέλει κάτι περισσότερο από εσάς! Μάλλον έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν και πρέπει να τις λήξετε πρώτα. Επίσης, εσείς που έχετε βάλει σαν απόλυτη σας προτεραιότητα την εργασία, να είστε έτοιμοι, για κάποια μικρο-παράπονα από τον σύντροφο σας, που δεν σας έχει όσο θέλετε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Η οικονομική σας κατάσταση, θα ελαφρύνει πάρα πολύ και σίγουρα αυτό, δώσει μια νέα πνοή στον σύντροφο σας, που έχει και αυτός να περιμένετε αποδείξεις της αγάπης σας. Μερικοί από το ζώδιο σας, μέσα στο πρώτο 4μηνο του έτους, θα σκεφτούν τον γάμο. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα χρειαστεί να διακόψετε τις αδιέξοδες καταστάσεις με το παρελθόν σας, που σας κρατάει σταματημένους.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Τα νεύρα σας, έχετε εσείς και αυτό είναι κάτι που έρχεται από τον σύντροφο σας, που ακόμη δεν λέει να πάρει κάποιες πιο σοβαρές πρωτοβουλίες για την σχέση σας. Μέσα στις επόμενες 10ημέρες θα υπάρξουν κάποιες κουβέντες που θα σας φωτίσουν τα μελλούμενα. Επίσης, μερικοί, από εσάς, που μένετε μακριά, θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Δεν έχετε διάθεση και σκοπό, για το επόμενο χρονικό διάστημα, να μπλέξετε με δεσμούς και συναισθήματα. Θέλετε τώρα να μείνετε και λίγο μόνοι σας, για ισορροπήσετε και να βρείτε τον καλό σας εαυτό. Σίγουρα με τόσους φίλους και καλά πρόσωπα γύρω σας, αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές. Οι σχέσεις που έχουν πάρει πιο σοβαρές αποφάσεις για οικογένεια και λοιπές δεσμεύσεις, θα πρέπει πρώτα να δώσουν τέλος σε παλιές τους καταστάσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε τώρα κάτι γύρω σας, που να μπορεί να σας δελεάσει την δύσκολη σας καρδιά. Σίγουρα το μυαλό σας ακόμη τρέφει ελπίδες ότι κάτι από το παρελθόν θα ξανα-φανεί, αλλά δεν θα μείνετε τελικά μόνο σε αυτό. Όσοι έχουν διάθεση για να επιστρέψουν σε σχέσεις, θα πρέπει από τώρα να το σκεφτούν καθώς η άλλη πλευρά, μπορεί ήδη να έχετε κάνει καινούργια βήματα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Πολλές και όμορφες οι νέες γνωριμίες που έρχονται τον τελευταίο καιρό μέσα στην ζωή σας και σας έχουν φτιάξει την ψυχολογία. Μερικές ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα, να δώσουν και μια πιο ερωτική χροιά. Εσείς ξέρετε πια τι θέλετε και τι σας αρέσει, άρα διαλέξτε με μεγάλη προσοχή. Μια οικονομική αλλαγή στην οικογένεια σας, θα σας βοηθήσει σίγουρα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Είστε σε ανεβασμένους ρυθμούς σε εργασία και σχετικές υποχρεώσεις. Πρέπει πριν να λήξει αυτό το έτος, να φέρετε εις πέρας κάποιες από τις καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Σε κάποιους ίσως και να χρειαστεί να κάνουν ταξίδια και έκτακτα δρομολόγια. Προσοχή μόνο και στην αισθηματική σας ζωή, που αυτόν τον καιρό τρίζει! Ξέρετε ήδη έχουν υπάρχουν προβλήματα από την μεριά του ταιριού σας, και ότι πρέπει να λυθούν για να κάνετε μαζί επόμενα βήματα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Οι διπλές καταστάσεις, δεν σας αφορούν πια και αυτό είναι κάτι που λίαν συντόμως θα το δείξετε στον άνθρωπο που αγαπάτε και κάπως έτσι να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις που θα είναι σωστές και δίκαιες και για τους δύο σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, ίσως ένα φλερτ από τον φιλικό σας κύκλο, να εκδηλώσει περισσότερο τα αληθινά του συναισθήματα και να γίνετε άμεσα ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Δεν θέλετε πια να έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν σας, και έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, όλες αυτές τις καταστάσεις Άλλωστε ήδη κάποιοι από εσάς, έχουν βρει κάτι επόμενο που τους δελεάζει την καρδιά. Από την εργασία σας, κάτι θετικό έχετε να ακούσετε που πιθανόν και να σας διευκολύνει οικονομικά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Αν ξέρετε τι έχει ο άνθρωπος σας και είναι λίγο απόμακρος, το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε, είναι τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, να του μιλήσετε και μαζί να λύσετε ότι μπορεί να λυθεί. Είναι και κάτι που από την μεριά του θα το εκτιμήσει πολύ. Εσείς που έχετε προσφάτως ερωτευτεί, πρέπει να είστε σίγουρα πιο εγκρατείς και να μην υπόσχεστε πολλά. Το 2019 θα σας προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχετε ονειρευτεί.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Οι εργασίες αλλά και οι κοινωνικές σας σχέσεις, σας έχουν βάλει ανάμεσα σε πολύ κόσμο που έχει ήδη την καλύτερη άποψη για εσάς. Κάποιος έχει παρατηρήσει και τον χαρακτήρα σας, που τον βρίσκει και άκρως ερωτικό. Μέσα στις μέρες των γιορτών θα έχετε μια ιδιαίτερη προσέγγιση, που θα σας εκπλήξει μόνο ευχάριστα. Όσοι έχετε όμως κάτι μέσα στην ζωή σας καλύτερα να μην είστε και τόσο διαχυτικοί. Στην οικογένεια σας, υπάρχει ένα πρόβλημα …. που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Οι σκέψεις σας, είναι κολλημένες και εμμονικά περιστρέφονται, γύρω από την προηγούμενη σας σχέση, που όμως δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο νέο. Μην κάνετε από την μεριά σας κάτι επικοινωνιακό, καθώς ακόμη οι καταστάσεις, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές για επανασύνδεση! Πιθανόν να έχετε νέα από τις 28 / 12 και μετά. Επίσης, πολλές και οι φιλικές – κοινωνικές προσκλήσεις που θα έρθουν στα χέρια σας, και θα σας κάνουν να χαρείτε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments