Αθλητισμός

Λίβερπουλ: “Καθάρισε” και τη Γουλβς και κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή

Λίβερπουλ: “Καθάρισε” και τη Γουλβς και κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή
Λίβερπουλ: Η ομάδα του Κλοπ με γκολ των Σαλάχ και Φαν Ντάικ, επικράτησε με 2-0 και της Γουλβς.

Λίβερπουλ: Σπουδαίο “διπλό” για τη μάχη στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στη Γουλβς.

Οι “Κόκκινοι” δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο, ανάλογο με αυτό στο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. νίκη με 3-1). Έκαναν, όμως, όλα όσα ήταν απαραίτητα για φύγουν νικητές από τον Γούλβερχαμπτον με 2-0 σε μία βραδιά που πρωταγωνίστησε -ξανά- ο Μο Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος στο 18′ έκανε το 1-0, ενώ στο 68′ από δική του πάσα ο Φαν Ντάικ βγήκε φάτσα κάρτα με τον εξαιρετικό Ρουί Πατρίτσιο και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Liverpool’s English midfielder James Milner celebrates with teammates after scoring a penalty during the UEFA Champions League group C football match between Liverpool and Paris Saint-Germain at Anfield in Liverpool, north west England on September 18, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

Οι “Reds”, λοιπόν, θα κάνουν Χριστούγεννα στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, γεγονός που είχε να συμβεί εδώ και μία πενταετία με την τότε ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να το πετυχαίνει, αλλά να χάνει τον τίτλο στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments