Ελλάδα

Αγγελόπουλοι: Αυτή είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου που κατηγορούν οι γιοι του (pics)

Αγγελόπουλοι: Αυτή είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου που κατηγορούν οι γιοι του (pics)
Ποια είναι ο σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, την οποία έχουν αναφέρει στις ανακοινώσεις του ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι Αγγελόπουλοι και η κόντρα στην οικογένεια. Ποια είναι η γυναίκα που οι γιοι του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος, κατηγορούν πως… διχάζει την οικογένεια.

Η επισημοποίηση της διακοπής λειτουργίας της Χαλυβουργικής στις 17 Δεκεμβρίου, μετά την άρνηση της ΔΕΗ να παράσχει ρεύμα στην επιχείρηση χωρίς να αποπληρωθούν οι οφειλές στην εταιρεία ηλεκτροδότησης, έφερε ξανά στο προσκήνιο την διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ιστορικής Χαλυβουργικής Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και τους γιους του, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι τελευταίοι με μια σειρά ανακοινώσεων υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τους δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του και ουκ ολίγες φορές έχουν «δείξει» τη νυν συζυγό του για τον τρόπο που ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος παίρνει πλέον τις αποφάσεις. Μάλιστα, στην τελευταία ανακοίνωσή τους, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως τα χρήματα για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής υπάρχουν, αλλά πηγαίνουν στη σύζυγο του πατέρα τους.

Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου, σύζυγος του Κ. Αγγελόπουλου, κατάγεται από την Πάτρα και είναι γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα. Ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους.

Σε αυτή την πρωτοβουλία, την είχε στηρίξει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και η ίδια το δήλωνε ανοιχτά τότε. «Ο Κωνσταντίνος μάς στηρίζει σταθερά. Ήταν αυτός ουσιαστικά που με “έσπρωξε” στη δημιουργία της “Επιστροφής”. Δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι», έχει τονίσει.

Ο παραμυθένιος γάμος και η παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μια κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας.

Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο και είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, πραγματοποιήθηκε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και με την παρουσία πολλών διάσημων και μη καλεσμένων.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην τελετή έδωσαν ο Μιχάλης Σάλλας, πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και ο Πρόδρομος και η Λένα Εμφιετζόγλου, ο στενός συνεργάτης ζωής του αείμνηστου Παναγιώτη, κ. Παναγιώτης Τζαβέλλας.

Εκεί ήταν και ο τότε νομάρχης Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος που συνόδευσε την πρώην υπουργό Βάσω Παπανδρέου, ο πρώην νομάρχης Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάτος με την ωραία του οικογένεια, ο τότε αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Ζάχος Χατζηφωτίο, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος με τη σύζυγό του, ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο δημοφιλής Διονύσης Σαββόπουλος.

Στο γάμο παρόντες ήταν και οι δύο γιοι του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος, με τον πατέρα τους να δηλώνει συγκινημένος για την παρουσία τους αυτή: «Σαν σπουδαία παιδιά που είναι, γιατί έχουν σπουδαία μάνα, ήρθαν να παρασταθούν στη χαρά μας». Ήταν τότε που τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν λίγα χρόνια μετά… Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είπε για τη Γέλη Παπαγιαννοπούλου την ημέρα του γάμου τους: «Ευχαριστώ τη Γέλη που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα», με την κ. Παπαγιαννοπούλου να απαντά: «Ευχαριστώ εγώ εσένα γι’ αυτή τη χαρά και όλους εσάς που ήρθατε από τόσο μακριά για να είστε μαζί μας».

Η μεγάλη κόντρα

Πλέον οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε ρήξη. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατηγορούν ανοιχτά τη σύζυγο του πατέρα τους πως είναι εκείνη που ευθύνεται για την Χαλυβουργική και για την κόντρα του πατέρα τους απέναντί τους.

Οι διαφωνίες των υιών Αγγελόπουλων και του πατέρα τους Κωνσταντίνου που έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες όπου και συνεχίζεται, φαίνεται να αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2015, όταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προέβαλαν περιουσιακές διεκδικήσεις εναντίον του πατέρα τους, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Σε απάντηση, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ζήτησε την ανάκληση των δωρεών μετοχών που είχε κάνει στο παρελθόν στα παιδιά του, από εταιρείες που βρίσκονται σε Ελλάδα, Παναμά και Ελβετία.

Πριν από μερικούς μήνες συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η πρώτη αγωγή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Ακολούθησε μία ακόμη στις 28 Απριλίου του 2018, έπειτα από αίτηση των αδερφών εναντίον του πατέρα τους, οι οποίοι ισχυρίζονται πως ο 73χρονος επιχειρηματίας δεν διαθέτει πλέον τη νοητική διαύγεια για να διαχειρίζεται την περιουσία του, ζητώντας παράλληλα να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στη θέση του πατέρα τους.

Μια διαμάχη με άγνωστη κατάληξη, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν μοιάζει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments