Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (23/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (23/12/18)
Ζώδια και έρωτας: To ερωτοσκόπιο των ζωδίων για την Κυριακή.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Κυριακή (23/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Η σκληρή δουλειά που κάνετε για τη σχέση σας πραγματικά αποδίδει- εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και να βγείτε πιο δυνατοί.

Αυτή την περίοδο, ωστόσο, όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά, οπότε απολαύστε το!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσπαθείτε πολύ για να κρατήσετε τη σχέση σας δυνατή και πράγματι αποδίδει. Σας ζηλεύουν όλο σας οι φίλοι – έχετε τη σχέση που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα θα δοκιμαστεί η ικανότητά σας να διατηρείτε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε μόνο ένα πράγμα όταν σας έρχονται ιδέες από όλες τις κατευθύνσεις. Ενδώστε σε αυτή τη δημιουργική ενέργεια που έχετε τώρα και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζονται.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τις επόμενες μέρες επικεντρωθείτε σε πιο πρακτικά ζητήματα. Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει να οργανώσετε και τα βελτιώσετε το χώρο σας, είτε ζείτε μαζί είτε χωριστά. Αν τακτοποιήσετε όλες σας τις δουλειές τώρα θα έχετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση αργότερα.

Ωροσκόπιο Λέων

Από τη στιγμή που ξυπνάτε μέχρι τη στιγμή που ακουμπάτε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι, όλα πάνε τέλεια σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας είναι πιο προστατευτικός/ή από ότι συνήθως και σας αρέσει πολύ. Και το καλύτερο είναι ότι όλη αυτή η όμορφη διάθεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σας αρέσει το εξωτικό; Δοκιμάστε μια ξένη κουζίνα σε ένα εστιατόριο που δεν είχατε επισκεφτεί μέχρι σήμερα. Παίρνετε έξτρα πόντους αν επιλέξετε κάποιο μέρος όπου εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορείτε να φάτε καθισμένοι σε μαξιλάρες στο πάτωμα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν πολύ σήμερα. Αν ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα έξοδά σας, καθίστε κάτω με τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε έναν οικονομικό προγραμματισμό. Μια ήρεμη, σταδιακή προσέγγιση θα σας χαλαρώσει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η έλξη προς το/τη σύντροφό σας έχει ανέβει επίπεδο και δυσκολεύεστε να κρατηθείτε μακριά τους. Και φυσικά, αυτό είναι κάτι που αρέσει και στους ίδιους πολύ. Το Σαββατοκύριακο σας θα είναι καυτό!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σε μια σχέση δεν υπάρχουν μόνο σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον – θα έπρεπε να είναι κυρίως διασκέδαση. Σήμερα ενδώστε στο παιδί που κρύβεται μέσα σας και καθίστε να δείτε κινούμενα σχέδια φορώντας τις πιτζάμες σας. Φάτε όσο παγωτό θέλετε – δεν υπάρχουν ενήλικες τριγύρω για να σας το απαγορεύσουν.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα έχετε στο μυαλό σας παλιομοδίτικες ρομαντικές κινήσεις. Ερωτικά γράμματα, μπλουζ, λουλούδια και σοκολατάκια – είναι λίγο σαχλά αλλά είναι κλασικά και υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι βέβαιο ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα το εκτιμήσει.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας είναι ηλεκτρισμένη. Παντού γύρω σας πετάγονται φλόγες! Ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα ενδώστε στην πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας και προγραμματίστε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Για κάτι επιπλέον, πηγαίνετε για ένα ρομαντικό πικνίκ και πάρτε μαζί σας και ένα βιβλίο με ποιήματα. Η καρδιά του/της αγαπημένου/ης σας θα λιώσει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments