Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (24/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (24/12/18)
Ζώδια και έρωτας: To ερωτοσκόπιο των ζωδίων για την Δευτέρα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (24/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Κάντε τα οικονομικά σας πιο διασκεδαστικά ανοίγοντας έναν κοινό λογαριασμό με τον/την αγαπημένο/η σας που θα είναι μόνο για τη διασκέδασή σας.

Όταν μαζέψετε κάποιο σεβαστό ποσό, απολαύστε κάτι που θέλετε και οι δύο.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στο να γιορτάσετε την ρομαντική σας πλευρά. Απολαύστε ένα χαλαρό πρωινό με τον/την αγαπημένο/η σας και μετά περάστε τη μέρα βλέποντας κλασικές ταινίες και χαλαρώνοντας στον καναπέ.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Με τόσα που συμβαίνουν, είναι εύκολο να ξεχνάτε να αφήνετε χρόνο για τους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για εσάς. Σήμερα δώστε προτεραιότητα στο να μάθετε τα τελευταία νέα του/της αγαπημένου/ης σας. Αφιερώστε τους όσο χρόνο χρειάζονται.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (24/12/18)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν ότι ο/η αγαπημένος/η σας είναι ιδιαίτερα δεκτικός/ή στο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, οπότε εκμεταλλευτείτε το! Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πείτε τις ιδέες που σας φαίνονταν πολύ τρελές και δεν τολμούσατε να αναφέρετε μέχρι τώρα. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την αντίδρασή τους!

Ωροσκόπιο Λέων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε πράγματα που είχατε αφήσει ανολοκλήρωτα. Επιστρατεύστε και τον/τη σύντροφό σας ώστε να τελειώσετε πιο γρήγορα και να διασκεδάσετε περισσότερο. Υποσχεθείτε τους ένα καλό μασάζ για τη βοήθεια τους.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ακόμη και οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι μερικές φορές έχουν τις αμφιβολίες τους. Αν δεν είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας θα το καταλάβει αν χρειάζεστε λίγο χώρο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας κατά τη διάρκεια ενός υπέροχου δείπνου. Προγραμματίστε μαζί το μενού. Μοιράστε αρμοδιότητες στην κουζίνα. Συνεργάζεστε τόσο καλά μαζί που είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι πεντανόστιμο!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (24/12/18)

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάτι που λέτε στον/στην σύντροφό σας ακούγεται κάπως σκληρό. Σκεφτείτε από πού προέρχεται ο θυμός σας. Αν υπάρχει κάτι βαθύτερο που σας απασχολεί μην περιμένετε περισσότερο για να το συζητήσετε μαζί τους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το και συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας για να τακτοποιήσετε κάποια καθήκοντα που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Μπορεί να μην είναι κάτι συναρπαστικό, αλλά θα αισθανθείτε υπέροχα όταν θα τελειώσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε σήμερα με τον/την αγαπημένο/η σας, βεβαιωθείτε ότι θα το διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει χρόνος για να είστε σοβαροί και εγκρατείς! Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να γελάσετε όσο περισσότερο μπορείτε – και να κάνετε και τους άλλους να γελάσουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πάντα πηγαίνετε μπροστά αλλά μερικές φορές θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να κοιτάξετε πίσω σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πού έχετε φτάσει στη σχέση σας. Το παρελθόν πάντα θα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σας, οπότε αξιοποιήστε τα μαθήματα που έχετε πάρει από αυτό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο έρωτας είναι συνεχώς στο μυαλό σας σήμερα. Ακόμη και αν είναι κάτι που δεν το κάνετε συνήθως, σήμερα θα έχετε την τάση να μιλάτε γλυκά στον/στη σύντροφό σας ακόμη και μπροστά σε άλλους. Μην ανησυχείτε, θα το θεωρήσουν αξιαγάπητο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments