Lifestyle

Instagram: Αυτοί είναι οι Έλληνες με τους περισσότερους ακόλουθους – Όνομα έκπληξη στην λίστα [pics]

Instagram: Αυτοί είναι οι Έλληνες με τους περισσότερους ακόλουθους – Όνομα έκπληξη στην λίστα [pics]
Δείτε ποια είναι η κορυφαία «επτάδα» του Instagram στην Ελλάδα.

Το Instagram πλέον είναι για πολλούς εργαλείο για την δουλειά τους, αφού πολλές φορές μέσα από εκείνο μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα ή να προβάλει όσα κάνει. Δίχως καμία αμφιβολία, τα social media, αλλά ειδικότερα το Instagram, τα τελευταία χρόνια έχουν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη. Σπάνια βρίσκει κανείς άνθρωπο πλέον που να μην διαθέτει τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι Έλληνες φαίνεται πως αγαπούν το Instagram. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανθρώπων που λατρεύουν την εφαρμογή είναι οι επώνυμοι.

Δείτε λοιπόν ποιοι celebrities έχουν τους περισσότερους ακόλουθους:

Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου κατάφερε να ξεχωρίσει σε διάφορα μέρη του κόσμου, αφού οι σειρές του παίζονται σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από το «Τατουάζ», ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή πρωταγωνιστεί, αλλά και σκηνοθετεί τη σειρά «8 Λέξεις». Όσον αφορά το Instragam του, εκεί έχει συνολικά 1.100.000 ακόλουθους.

Ελένη Μενεγάκη

Πρόκειται για την πιο αναγνωρισμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια.  Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social medi, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στη σελίδα της στο Instagram. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο λογαριασμός της είναι από τους δημοφιλέστερους στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας συνολικά 1.100.000 ακόλουθους.

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός έχει δει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της να αλλάζει, καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η Αθηνά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε της φωτογραφία είναι μοναδική. Ωστόσο, αγαπημένη της εποχή είναι το καλοκαίρι, καθώς οι φωτογραφίες της με μαγιό και φόντο καλοκαιρινά τοπία «τρελαίνουν» το Instagram. Η όμορφη ηθοποιός έχει 935.000 ακόλουθους και φυσικά όχι άδικα.

Σάκης Τανιμανίδης

Στους κορυφαίους ανήκει και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μετά την παρουσίαση του «Survivor» είδε τους διαδικτυακούς του φίλους να τριπλασιάζονται. Ο παρουσιαστής λατρεύει τα ταξίδια και ανεβάσει καθημερινά στο προφίλ του φωτογραφίες από τα μαγικά μέρη που επισκέπτεται. Βέβαια, και οι φωτογραφίες του με την γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα κλέβουν την παράσταση, αφού είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Οι ακόλουθοί του; 901.000!

Φαίη Σκορδά 

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και όπως είναι λογικό χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Instagram της. Η ίδια αρέσκεται στο να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram, τόσο από τον εργασιακό της χώρο, όσο και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια της, αλλά και δικές της φωτογραφίες, «μαγνητίζοντας» τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε μετράει και 899.000 ακόλουθους.

Σάκης Ρουβάς

Είναι ο απόλυτος Έλληνας σταρ και ίσως ο μοναδικός που ξεσηκώνει το πλήθος από το πρώτο κιόλας λεπτό της παρουσίας του στη σκηνή. Ο Σάκης έχει καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού και κάθε του τραγούδι να γίνεται αμέσως επιτυχία. Όσον αφορά το Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράζεται τόσο στιγμιότυπα με την οικογένειά του όσο και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις του. Τον ακολουθούν 820.000 άνθρωποι.

Ωστόσο, τον κορυφαίο λογαριασμό στο Instagram σας τον αφήσαμε για το τέλος, και ανήκει στον Άκη Πετρετζίκη.

Αγαπημένος του Instagram είναι ο γνωστός σε όλους μας σεφ, Άκης Πετρετζίκης. Η δυνατότητά του να παρουσιάζει όλες τις συνταγές με απλό τρόπο και να μας δείχνει τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές είναι ο λόγος που κάθε χρήστης του Instagram τον ακολουθεί. Πλέον έχει φτάσει τις 1.200.000 ακόλουθους και συνεχίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments