Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/12/18).

ζώδια κριός

Να είσαι διακριτική για το πώς εστιάζεις σήμερα το πάθος σου. Το μυαλό σου θα μπορούσε να είναι εξίσου ενεργό με το σώμα σου και θα μπορούσε να ενταθεί η επιθυμία να αναλάβεις ένα ερωτικό ρίσκο.

Είτε μόνη είτε σε σχέση, μια συμπεριφορά λιγότερο άμεση και λιγάκι πιο μυστηριώδης, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

ζώδια ταύρος

Όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή, καλά κάνεις και ακολουθείς στάση ευγνωμοσύνης και δεν εστιάζεις σε ελλείψεις που έχουν πέσει στην αντίληψή σου.

Αν εστιάσεις σε πράγματα που ανακουφίζουν τη καρδιά σου, θα μπορέσεις να συγκρατηθείς, από το να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Το να κάνεις μια μεγάλη ρομαντική χειρονομία δεν χρειάζεται να κοστίσει χρήματα, ειδικά αν έχεις να μοιραστείς κάτι πολύ πιο πολύτιμο. Δεν μπορείς να βάλεις τιμή σ’ αυτό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου τώρα!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/12/18)

ζώδια δίδυμοι

Ο τρόπος που δείχνεις το πάθος σου τώρα, θα μπορούσε να είναι σέξι, ή υπερβολικός….οπότε επέλεξε σοφά. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος οδηγός, σχετικά με το αν η ενέργεια σου είναι πάρα πολύ έντονη για να τη χειριστεί ο εραστής σου, έτσι ώστε να λάβεις υπόψη το μήνυμά της! Η ποιότητα στον έρωτα, είναι πολύ πιο σημαντική από τον όγκο των προσπαθειών που μπορεί να καταβάλλεις.

ζώδια καρκίνος

Έχοντας μια επιφοίτηση σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, μπορεί να είναι θετικό, αλλά δεν χτυπά τις μεγάλες αλλαγές. Τουλάχιστον όχι μέχρι τα συναισθήματα να έχουν υποχωρήσει στο σημείο που μπορείς να τα εκτιμήσεις ρεαλιστικά. Αυτό που ίσως θέλεις να υποκινήσεις, θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Να είσαι υπομονετική, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να ειπωθεί ή να γίνει αμέσως.

ζώδια λέων

Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις ορισμένες κάρτες σφικτά κρυμμένες αυτή τη στιγμή, αλλά μην αποκλείεις πόσο διαφανείς είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου στα μάτια των άλλων – ή τα μάτια ενός συγκεκριμένου προσώπου. Ευτυχώς, δεν είναι μόνο ο κόσμος που θέλει να σε βοηθήσει ώστε να γελάσει λιγάκι το χειλάκι σου, αλλά και αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά σου. Άδραξε την ευκαιρία να απολαύσεις λίγες στιγμές αυτές τις εορταστικές μέρες. Θα μπορούσε να είναι το τέλειο τονωτικό, για να ενισχύσει τον ρομαντισμό στη σχέση σου!

ζώδια παρθένος

Ακριβώς επειδή ορισμένες από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι πολύ κάτω από τη λίστα των παραληπτών, δεν υπάρχει λόγος να πέσουν τα φτερά σου. Ο εραστής σου μπορεί να γνωρίζει κάτι που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είχε πει, αλλά σταμάτα και δώσε βάση στην εσωτερική σου φωνή, πριν ανταποκριθείς. Δεν μπορείς να δουλέψεις πάνω σε κάτι, όταν δεν έχεις όλα τα βασικά στοιχεία.

ζώδια ζυγός

Ένα κύμα ενθουσιασμού θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να πάρεις ένα ερωτικό ρίσκο. Θα μπορούσες με προθυμία να μη δώσεις σημασία σε τίποτε, αλλά μην είσαι πολύ βιαστική αυτή τη στιγμή. Η διαχείριση των ερωτικών θεμάτων με χάρη, θα είναι η καλύτερη ευκαιρία να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο, θ’ αξίζει τον κόπο σου.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσαρμόσεις ελαφρώς τις απόψεις σου σε σχέση μ’ ένα ερωτικό θέμα της ερωτικής σου ζωής. Ειδικά αν γνωρίζεις πως έχεις επικεντρωθεί περισσότερο στα δικά σου θέματα από αυτά του εραστή σου. Επικεντρώσου καλύτερα, στον τρόπο που θα καταφέρεις να κάνεις μια θετική κίνηση προς το ταίρι σου. Η δική σου συναισθηματική γενναιοδωρία, θα έχει ανταπόδοση!

ζώδια τοξότης

Κοίταξε προσεκτικά κάθε αιτία έντασης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, επειδή μια μικροδιαφωνία δεν χρειάζεται να πάρει μεγαλύτερη έκταση, ειδικά αυτές τις μέρες! Υπενθύμισε στον εαυτό σου, ότι η συναισθηματική γενναιοδωρία και η συμπόνια, μπορούν να μετατρέψουν ένα αρνητικό σενάριο, σε κάτι γεμάτο καρδιοχτύπια! Αυτό που δίνεις στον αγαπημένο σου, αυτό και θα λάβεις σαν αντάλλαγμα. Γι’ αυτό ας είσαι όσο περισσότερο ευγενική και ερωτευμένη γίνεται!

ζώδια αιγόκερως

Όσο πιο πολύ επιμένεις σε κάποια παθιασμένα σχέδια, τόσο περισσότερο μπορεί να αγωνιστείς να τα κρατήσεις σε καλό δρόμο. Άφησέ τα να προχωρήσουν σύμφωνα με το ρεύμα. Μπορείς συνειδητά ν’ αλλάξεις θετικά τη στάση σου! Κι αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά σου, τότε δες τη χιουμοριστική πλευρά του. Θα είναι ανακουφιστικό τόσο για σένα όσο και για τον εραστή σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/12/18)

ζώδια υδροχόος

Μην αφήνεις μικροενοχλήσεις να διαταράξουν, μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα. Άφησέ τες να απομακρυνθούν και προχώρησε με τα ρομαντικά σου σχέδια. Τίποτα δεν επιτρέπεται να μειώσει το παθιασμένο δυναμικό, που αισθάνεσαι πως προσφέρεται τώρα. Αγνόησε τους φόβους σου και μην εξαρτάσαι τόσο πολύ από μεγάλες προσδοκίες.

ζώδια ιχθύες

Σήμερα, μπορεί να είναι μια μέρα ρομαντικής ευδαιμονίας καθώς εστιάζεις στη δημιουργία μιας υπέροχης ατμόσφαιρας στην οποία μπορείτε με τον εραστής σου, να χαλαρώσετε και να ενθαρρύνετε και τους άλλους, να μοιραστούν τη χαρά σας. Όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις, προσφέρονται περισσότερες από μία ερωτικές εμπειρίες και όσο περισσότερο μπορείτε να χαλαρώσετε, τόσο ευκολότερα θα σας βρούνε αυτές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments