Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (26/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (26/12/18)
Ζώδια και έρωτας: To ερωτοσκόπιο των ζωδίων για την Τετάρτη .

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (26/12/18).

ωροσκόπιο Κριός

Θα έκανε καλό στη σχέση σας κάποια αλλαγή; Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια σχετική συζήτηση με το ταίρι σας ή να προτείνετε μια νέα δραστηριότητα.

Αρκεί να φανείτε ενθαρρυντικοί και υπομονετικοί. Οι βελτιώσεις με διάρκεια δεν μπορούν να επιτευχθούν εν μία νυκτί!

ωροσκόπιο Ταύρος

Η κολακεία μπορεί να σας πάει πιο μακριά από όσο φαντάζεστε. Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι πιο ιδιαίτερο από το ταίρι σας, διαλέξτε προσεκτικά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε… Μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας εξαιρετικά δελεαστικές!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (26/12/18)

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επικρατεί μια ένταση που πρέπει να ξεκαθαριστεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Το πιο πιθανό είναι να αρκεί το ταλέντο σας στη διαπραγμάτευση, για να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση. Ένα φιλί και μια αγκαλιά μετά, είναι τα μόνα όπλα που χρειάζεστε!

ωροσκόπιο Καρκίνος

Θα σας είναι λίγο δύσκολο να ζητήσετε από το ταίρι σας κάτι διαφορετικό που θέλετε να δοκιμάσετε; Αφήστε τις ντροπές και ξεστομίστε το… Το γιορτινό κλίμα είναι ιδανικό, για να κεντρίσετε την περιέργεια και το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς!

ωροσκόπιο Λέων

Αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη χαρά και αυτοπεποίθηση για εσάς. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, για να κάνετε όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα με το ταίρι σας. Τολμήστε ακόμα και να ρισκάρετε, με κάτι που θα αργήσει πολύ να ξεχάσει!

ωροσκόπιο Παρθένος

Έχει μεγάλη σημασία για εσάς να νιώθετε ότι το ταίρι σας σάς καταλαβαίνει. Γι’ αυτό θα σας προβληματίσει σήμερα μια αίσθηση ότι δεν συνεννοείστε όσο συνήθως. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και αλλάξετε τακτική προσέγγισης, όλα θα γίνουν πιο εύκολα και διαυγή.

ωροσκόπιο Ζυγός

Τα άστρα έχουν ετοιμάσει ένα σκηνικό απόλυτης αρμονίας για εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα νιώθετε εξαιρετικά κοντά, κάτι που θα καταφέρετε να συντηρήσετε και στη συνέχεια… Αυτή η σχέση έχει την προοπτική να παραμείνει δυνατή!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (26/12/18)

ωροσκόπιο Σκορπιός

Είστε συνεχώς σε εγρήγορση και ένταση, κάτι που σας κάνει καινοτόμους. Αυτό είναι το καλύτερο στοιχείο σας για το ταίρι σας, γιατί διατηρεί την απαραίτητη νότα έκπληξης και κινητικότητας στη σχέση σας. Όσο είναι ζωηρές οι φλόγες ανάμεσά σας, δεν πρόκειται να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον!

ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο με κάποια μικρά πράγματα στο περιβάλλον του σπιτιού. Όσο η ατμόσφαιρα εκεί κυλά ήρεμα και αρμονικά, όλα τα άλλα βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους!

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μετά από τις τελευταίες κουραστικές εβδομάδες, έχετε πραγματικά ανάγκη από λίγη ξεκούραση. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας «κανακέψει», με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένα μασάζ. Αν έχετε το περιθώριο, μπορείτε να πάτε μαζί σε ένα ανάλογο κέντρο περιποίησης!

ωροσκόπιο Υδροχόος

Η οργάνωση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, θα σας φέρει μπροστά σε μηνύματα από το παρελθόν. Ίσως να σκεφτείτε ότι θέλετε να επικοινωνήσετε ξανά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Πριν ενδώσετε σε αυτή την παρόρμηση, σκεφτείτε σε τι θα ωφελήσει αυτή η κίνηση… Μήπως απλά θα ανοίξετε παλιές πληγές;

ωροσκόπιο Ιχθύες

Μήπως δυσκολεύεστε να εκφράσετε όλα όσα θέλετε στο έτερό σας ήμισυς Δοκιμάστε να τα γράψετε σε ένα γράμμα, αφήνοντας τα αισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια. Όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερο θα εκτιμηθεί!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments