Ελλάδα

Έκρηξη στο Κολωνάκι με δύο τραυματίες – Αποκλεισμένοι οι δρόμοι

Έκρηξη στο Κολωνάκι με δύο τραυματίες – Αποκλεισμένοι οι δρόμοι
Βόμβα στην καρδιά της Αθήνας. Έκρηξη στο Κολωνάκι στις 7:10 το πρωί, δίχως προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Τραυματίας ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο και ο νεωκόρος του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έξω από τον οποίο έσκασε η βόμβα.

Έκρηξη στο Κολωνάκι σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί, στην εκκλησία Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Αυτόπτης μάρτυρας μετέφερε πως τραυματίστηκε αστυνομικός. Η έκρηξη σημειώθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ — ΜΠΕ στις 7:10 το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ανέφερε ότι υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί στην είσοδο του Ναού στο οποίο διέκρινε καλώδια και γκαζάκια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεωκόρος είναι τραυματίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ο ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τον μηχανισμό. Την ώρα που ο αστυνομικός βρισκόταν δίπλα στον μηχανισμό αυτός εξερράγη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο 401 νοσοκομείο. Ο αστυνομικός φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον ΣΚΑΪ είπε ότι το ωστικό κύμα έριξε στο έδαφος παρκαρισμένα μηχανάκια, ενώ μετακινήθηκαν και οι κάδοι απορριμμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments