Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (27/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (27/12/18)
Ταρώ αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (27/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Μην πετάτε τον χρόνο σας σε άτομα και τις υποθέσεις τους, ειδικά όταν αυτά από την δική τους την μεριά δεν σας έχουν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Η καλή σας διάθεση και η δυναμική σας προσωπικότητα, μπορεί να γίνει ο μαγνήτης για να φέρετε στην ζωή σας, μια νέα αγάπη… και στα μέτρα που εσείς θέλετε. Από τους λίγους που έχουν σχέση με το τεράστιο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στον λήγοντα Δεκέμβριο, θα καταφέρουν να δουν το ταίρι τους.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Όσο και να επιμένετε να δείτε τον άνθρωπο που θέλετε, αν δεν θέλει ή έστω αν δεν μπορεί, πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα θα είστε. Το ιδανικό είναι να αφήσετε την πρωτοβουλία αυτή, να την πάρει η άλλη πλευρά. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα μιλήσετε πιο αναλυτικά… και πολλές από τις απορίες σας θα σας λυθούν. Ωστόσο αυτό κυρίως αφορά τις σχέσεις με παράλληλες διαδρομές, που δεν αντανακλούν και την προσωπική σας φιλοσοφία.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (27/12/18)

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Τα μάτια σας βλέπουν πολλά και το στόμα σας, λέει τα λιγότερα δυνατά. Αυτό είναι και ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τώρα, καθώς ήδη έχουν πιάσει οι κεραίες σας ότι ένα άτομο, από τον χώρο της εργασίας σας, σας φλερτάρει διακριτικά! Μην κάνετε κάτι αντίστοιχο, καθώς ακόμη δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλει από εσάς …και ποιες είναι οι αληθινές του προθέσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Θα σας έρθουν κάποια νέα από τον άνθρωπο σας, που θα σας αφήσουν πραγματικά άφωνους. Αυτό που θέλει πια από εσάς, είναι να του δώσετε λίγο χρόνο, για να λήξει κάποια ζητήματα που τώρα σας ενοχλούν σαν ζευγάρι, και σε δεύτερο τόνο να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον υπό μια επίσημη δέσμευση! Μέσα στο πρώτο 2μηνο του έτους, η ζωή σας θα αλλάξει μόνιμα και ευχάριστα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Μέσα στον κόσμο που κινείστε και ειδικά αυτές τις μέρες, έχετε καταφέρει να κάνετε πολλές και ωραίες γνωριμίες, που μια σας έχει πιάσει την ερωτική προσοχή. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε να έρχεται και από την άλλη πλευρά, που μέχρι την αλλαγή του έτους, θα σας έχει πλησιάσει επικοινωνιακά πολύ περισσότερο. Εσείς που είστε μέσα σε μόνιμες – μεγάλες σχέσεις, πιθανόν να δεχτείτε από το ταίρι σας…και ένα σημαντικό δώρο που θα σας συγκινήσει!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Τα λάθη σας, από το παρελθόν θέλει για τους δικούς του λόγους, να σας υπενθυμίσει ο σύντροφος σας, και μάλλον κάτω από το καθεστώς ζήλιας. Οι μέρες έχουν δύσκολες αστρολογικές όψεις, άρα το καλύτερο θα ήταν από την δική σας την μεριά, να κρατήστε χαμηλούς τόνους, και να ψάξετε περισσότερο να βρείτε ποια είναι η πραγματική αιτία της όλης αυτής της κατάστασης.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Μόνο καλά νέα, θα σας δώσουν οι μερικές ημέρες που απομένουν μέχρι και το κλείσιμο του έτους. Ένα χρηματικό ποσό σεβαστό, θα πέσει στα χέρια σας και σίγουρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λύσετε προβλήματα και υποχρεώσεις μόνιμα. Επίσης αυτό είναι και κάτι που θα σας ενισχύσει σε μια σειρά από πρακτικές αποφάσεις, που θέλετε να πάρετε για την ερωτική σας ζωή – σχέση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (27/12/18)

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Η ιδιαίτερη σχέση, που ακόμη είναι ενεργή με τον πρώην σας έχει αρχίσει και ξανα-ζεσταίνεται και μάλλον μέσα στην νέα εβδομάδα, και σας δώρο της νέας χρονιάς, θα έχετε μια πρόταση για άμεση ερωτική επανασύνδεση. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα και εσείς το θέλετε και ήδη διαισθάνεστε ότι πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον ετοιμάστε και τις δικές σας προτάσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Φίλοι, παρέες, ταξίδια και πολλές προσκλήσεις έχει αυτό το διάστημα για εσάς, και μάλλον είστε κοντά στο να κάνετε σχέση με το άτομο που εδώ και μήνες αγαπάτε με τον δικό σας τρόπο. Εσείς που ήδη είστε μέσα σε δεσμό, θα καταφέρετε με το ταίρι σας, να βρείτε τους σωστούς τρόπους για να ανανεωθείτε σαν ζευγάρι. Μια εκδρομή ή μια καινούργια δραστηριότητα θα σας ένωνε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Με τόσο πολλά αστρολογικά γεγονότα, που τρέχουν αυτή την περίοδο, εσείς έχετε μια εξαιρετική διάθεση που δείχνει να μαγνητίζει και την καλή τύχη σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Οι ερωτευμένοι, σίγουρα θα πάρουν άμεσα μια τελική απόφαση για δέσμευση. Οι εν σχέση θα σκεφτούν για γάμο ή και έναν απόγονο. Μέχρι και οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πέσουν πάνω σε μια νέα αγάπη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Η καρδιά σας, είναι κομμένη σε δύο μέρη. Από την μια υπάρχει μια σταθερή κατάσταση στην ζωή σας, και από την άλλη ένας νέος έρωτας σας έχει αναστατώσει με κάθε τρόπο. Δεν είστε εσείς αυτοί, που μπορείτε να παίξετε σε διπλό ταμπλό. Μέσα στον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας, θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Εσείς αυτήν την εποχή, είστε μέσα σε μια τρεχάλα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, που μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν δώσει και το αποτέλεσμα που θέλετε. Σίγουρα οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, σας έχουν χάσει αλλά δείχνουν και την μέγιστη κατανόηση λόγω του ότι σας αγαπούν πολύ. Από την δική σας την μεριά, την Πρωτοχρονιά… φροντίστε να τους έχετε όλους χαρούμενους και ειδικά τον δικό σας σύντροφο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments