Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο ηγετικός και καταλυτικός Φορτούνης

Ολυμπιακός: Ο ηγετικός και καταλυτικός Φορτούνης
Ο Ολυμπιακός καθοδηγείται από τον Κώστα Φορτούνη και ο Μαρτίνς έχει βρει τον τρόπο να τον απελευθερώσει.

Υπάρχουν παιχνίδια που ο Ολυμπιακός παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παιχνίδια που οι παίκτες του Μαρτίνς έχουν… κρύψει την μπάλα. Και είναι αλήθεια πως ο Πορτογάλος προπονητής πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα του.

Ο Μαρτίνς το καλοκαίρι που ανέλαβε την ομάδα το… έψαξε αρκετά μέχρι να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Αλλά είχε ως βάση έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα ήταν ο καταλύτης για όλα όσα θα πετύχαινε η ομάδα.

Τι έκανε ο Μαρτίνς; Τον δοκίμασε σε πολλές θέσεις. Και κλασικό δεκάρι και λίγο πιο πίσω από το φορ και φορ και στις άκρες. Πλέον έχει καταλήξει. Ο Φορτούνης του άξονα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον. Είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό.

Αυτή η απελευθέρωση του Έλληνα μέσου είναι που κάνει τον Ολυμπιακό εντυπωσιακό σε πολλά παιχνίδια του. Με τον “Φορτού” σε καλή μέρα, οι ερυθρόλευκοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχούν απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Όπως το έκαναν και με τη Μίλαν, που ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός σε όλα.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι το… κερασάκι. Κι όταν λέμε κερασάκι, εννοούμε ένας σέντερ φορ που θα έρθει για να λύσει πολλά προβλήματα. Και να δέσει σε απόλυτο βαθμό με τον Κώστα Φορτούνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments