Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)
Ταρώ αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μέσα στην ψυχή σας, υπάρχουν ακόμη πολλές αμφιβολίες για το άτομο που τώρα τελευταία έχετε γνωριστεί και τα πράματα δείχνουν ότι πάνε, σε ένα πιο ερωτικό δρόμο. Δεν υπάρχει ωστόσο κάτι που πρέπει να σας αγχώνει. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα λάβουν απαντήσεις. Εσείς που είστε μόνοι, ίσως και πριν να αλλάξει η χρονιά, να έχετε μια ευχάριστη είδηση από τον πρώην σας, που κάτι θέλει να σας προτείνει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Μπορεί να είστε ελεύθεροι και να αναζητάτε μια καινούργια αγάπη, αλλά ακόμη έχετε και τόσα άλλα ζητήματα που πρέπει να επιλύσετε, και που μάλλον δεν σας αφήνουν να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Κάποιοι από το ζώδιο σας, που έχουν βρει τον άνθρωπο της καρδιάς τους, από τον νέο χρόνο θα έχουν και την οικονομική ευχέρεια για να σκεφτούν τον γάμο αλλά και την δημιουργία οικογένειας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Είστε πάνω σε ένα άγχος για τα οικονομικά σας, που σίγουρα όμως μέσα στις πρώτες ημέρες του έτους, θα σας δώσουν και αυτά που ζητάτε τελικά. Εσείς που τώρα ξεκινάτε έναν νέο ερωτικό δεσμό, μην απαιτείτε πολλά, και μέχρι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της η άλλη πλευρά. Σίγουρα κάποιες προτάσεις από φίλους και γνωστούς σας, θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι τελευταίες ημέρες του έτους, σας φέρνουν ότι έχετε πραγματικά ευχηθεί. Χρήμα, ανέσεις, καλή ψυχολογία, αγάπη από τους οικείους σας, αλλά και σε κάποιους μια νέα ερωτική σχέση. Όλα αυτά θα πρέπει με το εύστροφο μυαλό σας, να τα χειριστείτε και να τα διατηρήσετε. Όσοι έχουν και κάποιο ταξίδι να κάνουν, ας κοιτάξουν καλύτερα τα προγράμματα τους. Μετά το 1ο δεκαήμερο του μήνα, τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν θα δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας έρθουν από τον πρώην σας, ή από κάποιον που κάποια στιγμή μοιραστήκατε ερωτικές στιγμές. Ξέρετε ότι ακόμη οι καταστάσεις στην δική του καθημερινότητα, έχουν παραμείνει ίδιες, άρα δεν θα έχει και κάποια ουσία, να ανοίξετε το πράσινο φως, σε κάτι που θα καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα όπως και παλιότερα. Καλύτερα να δείτε το μέλλον σας, με μια νέα προσωπικότητα.

Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Μην δίνετε σημασία, σε σχόλια και κουτσομπολιά που δεν σας αφορούν άμεσα. Ειδικά μέσα σε χώρους εργασίας, μην κάνετε τίποτα που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στην προσωπική σας ζωή, αυτό το διάστημα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεχτικοί, καθώς το ταίρι σας, επιθυμεί να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις που ίσως και να σας οδηγήσουν μέσα στους επόμενους μήνες, μέχρι και σε γάμο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Τα χρήματα και οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, είναι και αυτά που θα σας ανοίξουν ακόμη μεγαλύτερες πόρτες για να κάνετε πράματα, που πάντα ονειρευόσασταν. Για αυτό, έχετε δίπλα σας μεγάλο σας υποστηρικτή τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να σας δει ακόμη πιο ψηλά. Εσείς που είστε τώρα μπερδεμένοι σε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να λήξετε ότι δεν αξίζει και το κρατάτε μόνο από ανασφάλεια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Έχετε σπάσει όλα τα ρεκόρ μοναξιάς, και αυτό μάλλον έχει αρχίσει και σας προβληματίζει. Αισθάνεστε έτοιμοι, για βρείτε μια καινούργια ερωτική σχέση και να ζήσετε όλα αυτά που σας έχουν λείψει τόσο καιρό. Από τον Ιανουάριο, μέσα από τις κοινωνικές σας δράσεις μια ιδιαίτερη γνωριμία, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Κινηθείτε αργά και με μεγάλη προσοχή. Επίσης, δώστε και περισσότερο χρόνο στην δουλειά σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μην σκέφτεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά ελάτε στο τώρα και ζήστε αυτά που σας δίνονται στην εργασία αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις θα πρέπει να αποφασίσετε, τι θα κάνετε τελικά και σχετικά γρήγορα. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, πιθανόν και να φέρουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα πληγώσουν κάποιον που δεν φταίει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12/18)

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Ζυγίστε πολύ προσεχτικά, αυτά που έχουν προταθεί από τον αγαπημένο σας και θα δείτε ότι χρειάζονται και την δική σας παρέμβαση για να φτάσουν στην τελειότητα. Το καλό είναι ότι υπάρχει διάθεση πια και από τις δύο πλευρές, για να φτάσετε κάπου καλά, και εκεί πια αυτή η σχέση να πάρει άλλες διαστάσεις. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι θα έχουν κάποιες ευχάριστες γνωριμίες που θα τους ανεβάσουν το κέφι.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Οι συζητήσεις με τον σύντροφο σας, έχουν πάρει άλλες διαστάσεις και μάλλον πρέπει να δείτε και το ενδεχόμενο ενός επόμενου βήματος! Όχι υποχρεωτικά τώρα, αλλά μόλις οι συνθήκες γίνουν οι σωστές αλλά και όταν τα οικονομικά σας θα σας δώσουν και τις σχετικές ανέσεις. Τώρα που και το επάγγελμα σας έχει άνοδο, ψάξτε και για νέες συνεργασίες ή αναλύστε ευκαιρίες που θα πέσουν στον δρόμο σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε βρει ακόμη τους κανονικούς σας ρυθμούς και πατήματα, μετά από αυτόν τον καυγά ή και χωρισμό που είχατε με το ταίρι σας. Απλά θα πρέπει να ηρεμήσετε και να αφήσετε λίγο τον χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να γίνει. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, από το δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου και μετά, θα έχετε νέες ερωτικές επαφές – γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments