Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (28/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (28/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (28/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Τα άλλα ζώδια σας έχουν ως πρότυπο θάρρους, το ίδιο και ο/η αγαπημένος/η σας. Αλλά έχετε κι εσείς τα κάτω σας όπως κάθε άνθρωπος.

Αυτή τη στιγμή η διακριτικότητα είναι η καλύτερη (και η ασφαλέστερη) πλευρά της τόλμης.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Υπάρχουν πολλά που μπορεί κάποιος να θαυμάσει σε εσάς τους δύο, αλλά τώρα τελευταία αισθάνεστε σαν να πρέπει να ανταποκριθείτε στη φήμη σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Μακροπρόθεσμα, θα φθείρετε τη σχέση σας με αυτόν τον τρόπο. Θέστε τα δικά σας πρότυπα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όποιο και αν είναι το σύστημα των πεποιθήσεων σας, είναι δύσκολο να μην διαπιστώσετε ότι κάθε άτομο, τόπος και γεγονός στη ζωή σας έχει σκοπό να πάει εσάς και τον/την σύντροφό σας σε αυτό ακριβώς το σημείο που βρίσκεστε. Οι δυσκολίες σας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (28/12/18)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δείτε καθαρά την ευρύτερη εικόνα της ιστορίας της σχέσης σας από όλες τις πλευρές – αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε υπόψη και την οπτική του/της αγαπημένου/ης σας. Αποδεικνύεται ότι ένα ασήμαντο γεγονός έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις από ό, τι νομίζατε.

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικές φορές μια κατάσταση στο παρόν μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα από το παρελθόν. Αν αυτό συμβαίνει τώρα, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν σας. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το να βρεθείτε στη μέση μιας διαμάχης, ιδιαίτερα όταν καταλαβαίνετε και τις δύο απόψεις. Μην αφήνετε τον/την αγαπημένο/η σας να σας πιέσει να διαλέξετε πλευρά εάν εσείς θέλετε να παραμείνετε ουδέτεροι.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ναι, είναι παράδοξο να αισθάνεστε παράλληλα ανεξάρτητοι και προσκολλημένοι αλλά ξέρετε κάτι; Και η ζωή μας είναι ένα παράδοξο. Ξέρετε ότι η σχέση σας είναι τόσο σταθερή ώστε έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε και άλλους τομείς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Θεωρήσατε ότι το ζήτημα αυτό επιλύθηκε, αλλά διαπιστώνετε ότι το σκέφτεστε όλο και περισσότερο. Αντί να αφήνετε τις εκκρεμότητες να συσσωρεύονται, λύστε το με τον/την αγαπημένη σας, πριν μια λεπτομέρεια μετατραπεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (28/12/18)

Ωροσκόπιο Τοξότης

Πεθερικά, παλιοί συγκάτοικοι, καλοί φίλοι – Ω, Θεέ μου! Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε κάθε είδους επισκεπτών. Το διασκεδάζετε, αλλά εάν χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, στείλτε τους να διασκεδάσουν μόνοι τους.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Γιατί εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βιάζεστε τόσο; Μερικές φορές πρέπει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας – αρκετά – για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε κάθε μελλοντικό σας βήμα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Υπάρχει μια ηρεμία στη σχέση σας σήμερα; Καλώς! Ειλικρινά, εσείς οι δύο χρειαζόσασταν λίγη ησυχία και χαλάρωση. Είστε και οι δύο τόσο απασχολημένοι με την δουλειά, τις κοινωνικές σας δεσμεύσεις, την οικογένεια σας- λίγη σιωπή θα ανανεώσει και τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το να μοιράζεστε όσα σκέφτεστε θα σας βοηθήσει να ανέβει η διάθεσή σας. Κάτι μέσα σας θέλει να εκφραστεί. Θέλετε μια συμβουλή από τα άστρα; Συζητήστε ένα σημαντικό θέμα, μιλήστε με τον/την αγαπημένο/η σας – ή βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι να παίξει ενώ οδηγείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments