Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (29/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (29/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (29/12/18).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 34. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Λόγια μπερδεμένα – Τρίτο πρόσωπο – Ξαφνικό χρήμα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Οι γενικότερες προσεγγίσεις που έχετε αυτό το διάστημα, δεν δείχνουν να σας πολυενδιαφέρουν και πιθανόν και να σας δίνουν την αίσθηση, ότι πρέπει ακόμη λίγο να μείνετε μόνοι σας!

Ταύρος

Το συντροφικό σας έτερο, είναι και αυτό που έχει την πλήρη τελικά ευθύνη, όλων αυτών που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχετε απομακρυνθεί.

Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη ξεχάσει τα παλιά, και πιθανόν τώρα που είστε μόνοι σας να θελήσετε να επιστρέψετε σε μια ερωτική σας ιστορία, που έχει μείνει μισή!

Καρκίνος

Οι φίλοι σας και οι γνωστοί σας, σας έχουν κάνει πάρα πολλές προτάσεις για να είστε μαζί τους, αυτές τις γιορτινές ημέρες. Φροντίστε να μην τους απογοητεύσετε.

Λέων

Οι εκπλήξεις είναι καθοδόν, και μάλλον θα αφορούν την ερωτική σας ζωή, και τα όποια εκκρεμή ζητήματα έχετε αφήσει ανοιχτά εδώ και μήνες.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (29/12/18)

Παρθένος

Θα συγκινηθείτε με τον σύντροφο σας, και τις προτάσεις που θα σας κάνει για την πορεία της σχέσης σας. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει.

Ζυγός

Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, για τον δεσμό – γάμο σας, και τώρα που θα είστε και πιο κοντά στο ταίρι σας, μπορείτε να τις εκφράσετε.

Σκορπιός

Μπορείτε εύκολα εσείς, θα απορρίψετε τις προτάσεις που έρχονται από διάφορα άτομα γύρω σας, και απλά να κοιτάξετε το μέλλον σας πιο σοβαρά.

χαρτομαντεία Τοξότης

Είστε ακόμη θυμωμένοι με την συμπεριφορά του συντρόφου σας, που δείχνει να μην έχει καταλάβει τα λάθη, και να μην θέλει να τα διορθώσει.

Αιγόκερως

Μην δείξετε την αδύναμη πλευρά του εαυτού σας, σε κάποιον που τώρα τελευταία έχετε γνωρίσει. Δεν χρειάζεται ακόμη να τα ξέρει όλα για εσάς.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (29/12/18)

Υδροχόος

Οι καταστάσεις, μέσα στην εργασία σας, όλο και θα καλυτερεύουν με αποτέλεσμα να είστε και εσείς σίγουρα σε μια καλύτερη διάθεση.

Ιχθείς

Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, αρκεί να είστε με τον σωστό σύντροφο. Αυτό δεν είναι και κάτι που σας συμβαίνει στο τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments