Lifestyle

Γυναικείο πρόσωπο: Αυτό ψηφίστηκε το πιο όμορφο για το 2018 – Είχε κερδίσει και σαν κοριτσάκι 6 ετών!

Γυναικείο πρόσωπο: Αυτό ψηφίστηκε το πιο όμορφο για το 2018 – Είχε κερδίσει και σαν κοριτσάκι 6 ετών!
Γυναικείο πρόσωπο: Σίγουρα είχατε δει το κοριτσάκι 6 ετών που είχε κερδίσει ανάλογο διαγωνισμό πριν από 11 χρόνια. Τώρα ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο πρόσωπο για το 2018 σε ηλικία 18 ετών. Δείτε την σήμερα.

Έγινε διάσημη το 2007 σε ηλικία μόλις 6 ετών, καθώς ονομάστηκε το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».

Και 11 χρόνια αργότερα, η Θιλάν Μπλοντέ, κατέκτησε για άλλη μία φορά τον πολυπόθητο τίτλο, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας βραβείων του TC Candler για το 2018.

Η 17χρονη Γαλλιδούλα, που εργάζεται ως μοντέλο, ανακηρύχθηκε το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς με βάση τη ετήσια λίστα με τα 100 ονόματα που εκδίδει ο οργανισμός Annual Independent Critics, τον οποίο ίδρυσε πριν από τρεις δεκαετίες ο Βρετανός κριτικός κινηματογράφου TC Candler.

Η συγκεκριμένη λίστα, που ξεκίνησε να εκδίδεται το 1990, περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα της σοουμπιζ που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Χαρακτηριστικό της λίστας είναι ότι δεν περιορίζεται στα στάνταρ πρότυπα ομορφιάς, αλλά αναγνωρίζει την γοητεία της διαφορετικότητας, περιλαμβάνοντας στις υποψηφιότητες γυναίκες διαφόρων φυλών, εθνοτήτων και σωματότυπων.

Οι νικήτριες πλέον αναδεικνύονται μέσω ψηφοφορίας του κοινού στα social media.

Τα βραβεία, τα οποία ξεκίνησαν το 1990, υπερηφανεύονται για το γεγονός ότι είναι μεταξύ των πιο «διαφορετικών» βραβείων ομορφιάς, με το φετινό βίντεο αναγγελίας των νικητών να το έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

H Θιλάν Μπλοντέ σήμερα:

View this post on Instagram

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Φέτος, η Αμερικανο-Φιλιππινέζα ηθοποιός Λίζα Σομπεράνο βρέθηκε στην 4η θέση, ενώ το μοντέλο από το Ισραήλ Γιαέλ Σέλμπια κατέκτησε την 3η θέση και στην δεύτερη βρέθηκε η Ταϊβανέζα τραγουδίστρια Τσου Τζου-γιου.

Η Θιλάν κατέφυγε στο Instagram για να ευχαριστήσει τον διαγωνισμό για το βραβείο, παραδεχόμενη πως «δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Αναρτώντας ένα κομμάτι από το βίντεο, έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ TC Candler και όλους όσους με ψήφισαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα! Είμαι ευγνώμων σε όλους σας, πραγματικά ελπίζω να έχετε υπέροχες διακοπές και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα με την οικογένειά σας… τα καλύτερα σε όλους σας. Πολλή αγάπη».

Συγκεντρώνοντας πάνω από 80.000 likes, οι οπαδοί της πλημμύρισαν την ανάρτηση με λόγια αγάπης με κάποιον να γράφει: «Μπράβο Θιλάν, το άξιζες, είσαι πανέμορφη».

Ο διαγωνισμός, με τον τίτλο «Η Ετήσια Λίστα των Ανεξάρτητων Κριτικών 2018» ιδρύθηκε το 1990 από τον Βρετανό κριτικό κινηματογράφου TC Candler και ο πολυπόθητος τίτλος έχει, στο παρελθόν, απονεμηθεί στις Μισέλ Πφάιφερ, Μαριόν Κοτιγιάρντ και Τζούρνταν Νταν.

Φέτος, οι δημιουργοί των βραβείων, οι οποίοι κάθε χρόνο έχουν εντολή να καταγράφουν μια λίστα με τα 100 αναδυόμενα αστέρια, παρουσίασαν και έναν διαγωνισμό για το «πιο όμορφο πρόσωπο» καθώς και έναν ασιατικό διαγωνισμό.

View this post on Instagram

Thanks so much for the cover @lofficielnl @lauramariecieplik @camilljosephine @lofficieltanne

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Καλύπτοντας σχεδόν 40 χώρες, η ιστοσελίδα τους αναφέρει: «Σε αντίθεση με τις περισσότερες ετήσιες λίστες ομορφιάς, η συγκεκριμένη λίστα με τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας.

«Η λίστα προσπαθεί να ενημερώσει και να διευρύνει την κοινή γνώμη, αντί να αντικατοπτρίσει την ομορφιά».

View this post on Instagram

@sandrinegomezphotography

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Η Θιλάν, έγινε γνωστή από την ηλικία των 4 ετών όταν έκανε πασαρέλα για τον οίκο Jean Paul Gaultie, και αργότερα, σε ηλικία μόλις 10 ετών, έγινε το νεότερο μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue – φορώντας κοντά φορέματα και έντονο μακιγιάζ, με πολλούς να την επικρίνουν τότε, τόσο την ίδια όσο και το περιοδικό, για υπερβολική σεξουαλικότητα.

Αλλά η μητέρα της, Βερόνικα Λουμπρί, σχεδιάστρια μόδας, είχε υπερασπιστεί την φωτογράφηση εκείνη την εποχή, λέγοντας σε μια γαλλική εφημερίδα: «Το μόνο που με σοκάρει σε αυτή την φωτογραφία είναι το κολιέ που φοράει, το οποίο αξίζει 3 εκατομμύρια ευρώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments