Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (01/01/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (01/01/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (01/o1/19).

ζώδια κριός

Ένα γενναίο βήμα, θα μπορούσε να γίνει στα ερωτικά σου, και όχι άλμα. Μεταφέροντας σε ένα νέο επίπεδο τη σχέση σου, μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο από μια αργή και μεθοδική προσέγγιση, παρά από κάτι παρορμητικό.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τον εραστή σου, να αποδεχθεί την άποψή σου για το πώς θέλεις κάτι, να προχωρήσει μέσα στη σχέση σας. Οι βιαστικές ενέργειες, θα μπορούσαν μόνο να τον μπερδέψουν.

ζώδια ταύρος

Ίσως να έχεις δυνατά συναισθήματα που δεν καταλαβαίνεις… ή να βρεθείς μπερδεμένη με τις τρέχουσες ερωτικές συνθήκες της σχέσης σου.

Θα υπάρξουν αναμφισβήτητα οφέλη αν για λίγο γίνεις ευάλωτη και αποκαλύψεις στον εραστή σου, τί σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένη ή αβέβαιη.

Αν ρίξεις τις άμυνές σου θα μπορέσεις να ενισχύσεις τη σχέση σου και να πάρεις τις απαντήσεις που θα ρίξουν χρήσιμο φως, στο περίπλοκο σκηνικό της ερωτικής σου ζωής.

ζώδια δίδυμοι

Η πρόοδος στη σχέση σου, βασίζεται στον συγχρονισμό σου. Επομένως ετοιμάσου να επιλέξεις τη στιγμή σου, προσεκτικά. Μπορεί ν΄ απογοητεύεσαι που πρέπει να κάνεις υπομονή, αλλά τελικά θα σε ωφελήσει. Άφησε στην καρδιά σου να υπαγορεύσει το σωστό χρόνο, για να κάνεις την κίνηση. Πιθανόν είναι μια κατάσταση, που πρέπει να την αντιμετωπίσεις προσεκτικά.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να προβάλλεις τον εαυτό σου, με έναν τρόπο που ο εραστής σου δεν τον βλέπει με καλό μάτι. Αν είσαι ελεύθερη, τότε να είσαι σίγουρη, ότι ένας θαυμαστής έχει τα μάτια του στραμμένα σ’ εσένα. Ελεύθερη ή σε σχέση, θα μπορούσες να φανείς πιο ευάλωτη….κι αυτό να ξέρεις είναι σημάδι δύναμης, κι όχι αδυναμίας.

ζώδια λέων

Η ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής, δεν πρέπει να θεωρείται σαν εμπόδιο στη ρομαντική πρόοδο ή ενδεχομένως προβληματική. Έλεγξε με την καρδιά σου για να δεις αν οποιαδήποτε απογοήτευση σχετικά με αυτό οφείλεται στο ότι έχεις επικεντρώσει τις ελπίδες σου, σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτη σε ό, τι θέλεις να δεις, και με λίγη υπομονή, κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί -αν επιτραπεί χρόνος και χώρος για να το κάνεις.

ζώδια παρθένος

Η αφοσίωσή σου σε μια συγκεκριμένη ρομαντική εξέλιξη, θα αναγκάσει την προσοχή σου να στραφεί σ’ αυτό που μπορεί να πάει στραβά… ή σε αβάσιμους λόγους ανησυχίας. Μην επιτρέπεις σε τέτοια συναισθήματα να εμποδίσουν, αυτό που θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστο. Χαλάρωσε γνωρίζοντας, ότι κάτι πολλά υποσχόμενο ξετυλίγεται… και η αρνητική σκέψη είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.

ζώδια ζυγός

Αντί να πείσεις τον εαυτό σου, ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι υποστηρικτικός, σκέψου ότι μπορεί να κοιτάς μια απλή κατάσταση από μια πολύ διαφορετική και ενδεχομένως λανθασμένη προοπτική. Μπορεί ο εραστής σου, να έχει πιο ακριβή αντίληψη μιας κατάστασης επειδή δεν κολλάει σε μια συγκεκριμένη υπόθεση, με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εσύ. Ακούγοντας την πρότασή του, μπορεί να είναι χρήσιμο, και για τους δυο σας.

ζώδια σκορπιός

Αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να κουραστείς, για να διευκρινίσεις ένα συγκεκριμένο σημείο στον εραστή σου ή να κερδίσεις την κατανόηση και την υποστήριξή του, τότε ηρέμησε και άφησε τα πράγματα να ωριμάσουν για λίγο. Αυτό που μπορεί να είναι προφανές για σένα , ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο από το ταίρι σου για να το δει. Άφησε κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν για λίγο.

ζώδια τοξότης

Το πάθος από την πλευρά σου, θα μπορούσε να εκδηλωθεί σαν πείσμα, ειδικά αν νιώθεις πως ο αγαπημένος σου είναι ανυποχώρητος σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό δημιουργεί μόνο αδιέξοδο… και οι δυο σας θα υιοθετήσετε μια άκαμπτη στάση μόνο επειδή κανείς από εσάς, δεν έχει αντιμετωπίσει αυτό το θέμα σωστά προηγουμένως. Ας είσαι αυτή, που θα ενθαρρύνει το πνεύμα της ομαδικής εργασίας, και θα το αφήσει να ξεκουραστεί.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να μην αφήνεις να εκδηλωθούν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Ίσως αυτό να έχει κάτι να κάνει με σένα, που δε θέλεις να ξεκινήσεις μια συζήτηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδέξιο ή σε ένταση.

Αν αποφασίσεις να σκεφτείς τι σκοπεύεις να πεις, όταν η θα παρουσιαστεί η ευκαιρία θα είναι σίγουρα ανακουφιστικό, αλλά αν αναλάβεις να το τακτοποιήσεις νωρίτερα, θα γλιτώσεις αργότερα πολύ ταλαιπωρία.

ζώδια Υδροχόος

Η πίεση ή η ένταση θα μπορούσε να κάνει τα λόγια που θα πεις στον εραστή σου, να είναι πιο καυστικά απ’ ότι σκόπευες. Θα μπορούσες επίσης να αναγκαστείς ν’ αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι τετριμμένο ή σ’ ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί και να προχωρήσει εύκολα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξετάσεις αντικειμενικά αυτό το ζήτημα. Είναι μάλλον λιγότερο προβληματικό απ’ ότι πίστευες.

ζώδια ιχθύες

Μια ανισορροπία μπορεί να υπάρχει σε ό,τι αφορά τα κοινά σας οράματα με το ταίρι σου, για το παρόν και το μέλλον. Αντί να επικεντρωθείτε προσεκτικά εκεί που θέλετε, επικεντρωθείτε στην ανάγκη να εδραιώσετε τη σχέση σας, στο παρόν.

Θα μπορούσατε ακόμα να ασχολείστε με τη σκόνη, που δεν έχει καταλαγιάσει, από την πρόσφατη αναταραχή ή τουλάχιστον από μια πολύ μεγάλη απόφαση που λήφθηκε πρόσφατα. Το μέλλον βασίζεται σε αυτό που κάνετε τώρα… και έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ότι τα θεμέλια θα είναι γερά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments