Αθλητισμός

Διαιτητής ποδοσφαίρου: Επική προσποίηση για να αποφύγει την μπάλα (vid)

Διαιτητής ποδοσφαίρου: Επική προσποίηση για να αποφύγει την μπάλα (vid)
Διαιτητής ποδοσφαίρου ή χορευτής;

Ο διαιτητής ποδοσφαίρου όταν βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο θεωρείται ως ένα φυσικό εμπόδιο. Γι’ αυτό και εάν η μπάλα χτυπήσει πάνω του το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικότατα, ασχέτως και εάν επηρεάζει κομβικά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Κατά καιρούς λοιπόν έχουμε δει από το σώμα ενός διαιτητή να μπαίνουν γκολ. Να χάνονται βαθμοί, ομάδες να γνωρίζουν οδυνηρές ήττες και άλλα πολλά.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι ρέφερι που κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καταφέρουν να αποφύγουν την μπάλα που έρχεται καταπάνω τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο διαιτητής του παρακάτω βίντεο που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την προσποίησή του για να αποφύγει να ακουμπήσει την μπάλα. Όπως θα δούμε, σίγουρα εάν δεν ακολουθούσε την διαιτησία θα γινόταν χορευτής ή θα ασχολούνταν με την ενόργανη, αφού το σπαγγάτο που κάνει απλά δεν υπάρχει.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκειμένου οι διαιτητές να έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση αυτόν τον συνάδελφό τους που παραλίγο να “σκιστεί” στα δύο για να μην αδικήσει καμία ομάδα.

Δείτε το viral βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments