Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/1/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/1/19).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μην δίνετε χρόνο και ενέργεια από την καθημερινότητα σας, σε άτομα που πολλές φορές σας έχουν δείξει την μέγιστη τους αχαριστία. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα σας καθυστερεί από όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε στην δική σας την ζωή. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και πιο μετά, θα έχετε νέες γνωριμίες και σίγουρα πολύ καλύτερες και ποιοτικότερες. Μια προσοχή αυτές τις ημέρες στα οικονομικά σας, που σας έχουν ξεφύγει λίγο!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Κάτι που έχετε σκεφτεί, και που πιθανόν να μπορεί να φέρει και λύσει στην αισθηματική σας σχέση, είναι αυτό που θα ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Υπάρχει πραγματικά πολλή αγάπη στο μεταξύ σας και με λίγη καλή θέληση και υπομονή, όλα θα έρθουν έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει. Υπάρχουν και καλές ειδήσεις στα επαγγελματικά σας που σίγουρα θα σας βοηθήσουν, στα μελλούμενα σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Το μόνο που υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, είναι να κλείσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, τα παλιά σας δεδομένα και εντός αυτού του νέου έτους, που είναι και τα αστρολογικά πολύ καλά, για όλα τα ζώδια του αέρα, να αλλάξετε την ζωή σας από τις βάσεις της. Οι πιο τυχεροί όλων είναι οι ελεύθεροι που μπορούν να κινηθούν με τους ρυθμούς που θέλουν και χωρίς να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι οικονομικές σας ανάγκες όλες θα εξυπηρετηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και σίγουρα αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να κοιτάξετε και την ερωτική σας ζωή – σχέση, που έχει αυτόν τον καιρό πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να βρουν μια νέα αγάπη, που θα συμπληρώσει όλα αυτά που τόσο καιρό τους έχουν λείψει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Βιώνετε ένα εξαιρετικό αστρολογικό διάστημα, που δεν θα σας αφήσει και πάλι να χαθείτε μέσα σε σκέψεις υπερβολικές και λαθεμένες πράξεις. Ξέρετε τι θέλετε από κάθε τι, και έτσι θα σχεδιάσετε αυτή την νέα χρονιά. Από τους λίγους που είναι μέσα σε καλές / σοβαρές σχέσεις, κάποιοι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα έχουν πάρει και την τελική απόφαση για έναν γάμο ή και ακόμη, την απόκτηση ενός παιδιού.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Θα πρέπει με τον άνθρωπο σας, τώρα να κάνετε μια νέα αρχή. Υπάρχουν οι αισθηματικές βάσεις, άρα εύκολα και με λίγη καλή επικοινωνία όλα θα ξεπεραστούν. Τα ζευγάρια που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις ή αυτή η εποχή του βρίσκει χωρισμένους, μέσα από την θετική παρέμβαση των δικών τους ανθρώπων – φίλων, θα ξανασμίξουν.

Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Ένα οικονομικό γεγονός, θα είναι και η αιτία – βάση, για να αλλάξετε άρδην την καθημερινότητα σας, Αυτό εν αρχή θα σας βοηθήσει να κλείσετε κάποιες υποχρεώσεις, που ακόμη σας ενοχλούν. Προσοχή μόνο να μην τις επαναλάβετε στο μέλλον. Η επόμενη σας σκέψη θα πρέπει να είναι στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο, που χρειάζεται και αυτός μια άμεση ανανέωση. Οι ελεύθεροι, από τον δεύτερο μήνα του ’19, θα έχουν νέα πρόσωπα, να τους προσεγγίζουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές θα είναι πολλές και μάλλον, πρέπει και εσείς τώρα που και τα άστρα είναι σύμμαχοι σας, όλα να τα βάλετε σε μια σειρά και να διορθώσετε άμεσα τις καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Οι σχέσεις που ακόμη δεν έχουν αποδώσει κάτι, μάλλον και δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να σας συνοδεύουν και μέσα σε αυτήν την νέα χρονιά. Υπάρχουν και κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, που θα σας ικανοποιήσουν.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Με τον Άρη, να προχωράει στον Κριό, εσείς θα βρείτε και πάλι τον κανονικό σας εαυτό! Το καλό είναι ότι η εποχή σας βρίσκει σε μια φάση σημαντικών αλλαγών και βελτιώσεων, άρα όλα θα τα καταφέρετε πολύ πιο γρήγορα. Οι δεσμευμένοι, τώρα που θα έχουν και άνοδο στα οικονομικά τους, θα καταφέρουν να προσφέρουν καλύτερα πράματα και συνθήκες στον σύντροφο τους.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Είστε μέσα σε σκέψεις για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τον δύσκολο σας σύντροφο, που συνέχεια ίσως και άθελα του, βάζει στην σχέση σας τρικλοποδιές. Οι μέρες μέχρι και που να φύγει ο Ήλιος, από τον αστρολογικό σας οίκο, θα δώσουν και τις αφορμές – ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο. Μην φοβηθείτε να πείτε τα πράματα όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε τόσο καιρό τώρα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Η μέρα θα έχει πολλές επικοινωνίες και συναντήσεις με αγαπημένα άτομα και φίλους. Αυτό σίγουρα θα σας ανεβάσει το κέφι, αλλά και θα απομακρύνει τα μυαλό σας από το παρελθόν και όλα τα άσχημα που έχετε περάσει στην ερωτική σας ζωή. Από τα μέσα του Ιανουαρίου και μετά, εσείς που είστε ακόμη εργένηδες, θα έχετε πολλά νέα πρόσωπα να σας πλησιάζουν ερωτικά. Και τα οικονομικά σας θα έχουν επίσης μια πολλή καλή πορεία.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Μην είστε τόσο γκρινιάρηδες αυτές τις ημέρες, με τον σύντροφο σας, επειδή δεν μπορεί να είναι κοντά σας, λόγω των δικών του υποχρεώσεων. Από την νέα εβδομάδα, θα σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο… Αλλά και προτάσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι καλά. Εσείς που έχετε καιρό να δείτε αυτόν που αγαπάτε, μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να μιλήσετε και να πάρετε τελικές αποφάσεις. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και το 2019.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments