Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (2/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (2/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (2/1/19).

Ζώδια Κριός

Είναι το διαδικτυακό σας προφίλ κατάλληλο για να σας βρει ραντεβού; Ή μάλλον αντικατοπτρίζει τον πραγματικό εαυτό σας;

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βάλετε μια καινούργια φωτογραφία, να το αναβαθμίσετε λίγο, να γράψετε κάτι πνευματώδες… Είτε να το κατεβάσετε τελείως και να φτιάξετε ένα καινούργιο από την αρχή.

Ζώδια Ταύρος

Εσείς και κάποιος φίλος σας συμφωνήσατε να κάνετε κάτι τολμηρό και ασυνήθιστο – αλλά την τελευταία στιγμή δείλιασαν. Μην αφήσετε τους φόβους και τις αμφιβολίες τους να σας χαλάσουν τη διασκέδαση. Εσείς ακολουθήστε το πρόγραμμα σας και κάντε αυτό που είχατε στο νου σας! Θα είναι μια απίστευτη εμπειρία και μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να επεκτείνετε τις πνευματικές σας ανησυχίες, οπότε γραφτείτε σε κάποιο καινούργιο μάθημα. Είτε κάνετε κάποια χειροτεχνία, ιστορία τέχνης ή κατάδυση, το σημαντικό είναι να το κάνετε με όλη σας την καρδιά. Και ενώ είστε σε αυτό, μπορεί να κάνετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

Ζώδια Καρκίνος

Το καινούργιο σας φλερτ είναι κάθε άλλο παρά βαρετό. Αν μπορούσατε να δείτε μέσα από μια κρυστάλλινη σφαίρα το μέλλον σας θα είχατε σαγηνευτεί. Δεν μπορείτε φυσικά να κάνετε κάτι τέτοιο, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στο ένστικτο σας. Αν σας δώσει το πράσινο φως, προχωρήστε!

Ζώδια Λέων

Μήπως επενδύετε ό,τι έχετε και δεν έχετε σε ένα και μόνο πρόσωπο ή προγραμματίζετε διαρκώς και στο τέλος δεν παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα; Μπορεί να φτάσατε πλέον στα όρια σας. Τώρα ήρθε η στιγμή να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες σας, ιδιαίτερα εάν αυτές αφορούν την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα αποφύγετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια – αν ξέρετε πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε, συνεχίστε να προχωράτε! Είναι η κατάλληλη μέρα για να γνωρίσετε νέα μέρη και καινούργια άτομα. Θα έπρεπε ήδη να είχατε γνωρίσει μερικούς/μερικές καινούργιους/ες σέξι τύπους/κοπέλες οπότε ρωτήστε τους συναδέλφους σας αν έχουν κάποιον/α να σας συστήσουν ή πηγαίνετε σε κάποιο καινούργιο δημοφιλές στέκι.

Ζώδια Ζυγός

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ψάξετε καινούργιες πολιτιστικές επιρροές. Πηγαίνετε σε μια πολιτική συγκέντρωση, στα εγκαίνια μιας γκαλερί ή συμμετέχετε σε μια εθελοντική δραστηριότητα. Αν περιτριγυρίζεστε από άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα θέλετε να μάθετε καλύτερα.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα προσπαθήστε να μη βγάλετε συμπεράσματα για τίποτα. Αν νιώθετε ταραγμένοι ή αγανακτισμένοι μπορεί να τσακωθείτε με το λάθος πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης μια ερωτικής προοπτικής. Μείνετε μακριά από συγκρούσεις – και τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο ανάμεσα σε εσάς και αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς είστε εξπέρ στην οινογνωσία και εκείνοι λατρεύουν τις ιπποδρομίες, ή εσείς είστε αθλητικοί τύποι ενώ εκείνοι βαριούνται να σηκωθούν από τον καναπέ. Ποτέ δε θα φανταζόσασταν ότι θα βγαίνατε ραντεβού με κάποιον/α τόσο διαφορετικό/ή αλλά τώρα τους βρίσκετε σαγηνευτικούς και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Βγείτε ένα ραντεβού. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο έρωτας είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα σήμερα. Ένα σέξι γραπτό μήνυμα ή έστω ένα χαμόγελο από έναν/μία σέξι τύπο/κοπέλα στο καφέ της γειτονιάς σας σας φτιάχνει τη μέρα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια για όσο διαρκέσει. Αργότερα τα πράγματα επιβραδύνονται.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό, αλλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, συζητήστε το και ζητήστε να σας το ξεκαθαρίσουν. Δεν προσβάλλετε κανέναν όταν ζητάτε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα χαλαρώστε τις προσδοκίες σας και εξασκήστε την αποδοχή. Μπορεί υπό φυσιολογικές συνθήκες να μη βγαίνατε ποτέ ραντεβού με κάποιον που του αρέσουν οι μηχανές αλλά μην αφήνετε κάτι τέτοιο να σας αποθαρρύνει. Απλά πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments