Αθλητισμός

Hopman Cup: Οι δηλώσεις Τσιτσιπά – Σάκκαρη μετά από το ματς με την Ελβετία (vid)

Hopman Cup: Οι δηλώσεις Τσιτσιπά – Σάκκαρη μετά από το ματς με την Ελβετία (vid)
Hopman Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου με 2-1 σετ την Ελβετία.

Hopman Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν την ομάδα της Ελβετίας στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου με 2-1 σετ.

Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη επιβλήθηκαν των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπέντσιτς στο μικτό διπλό με 4-3(4), 2-4, 4-3 και, με τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες, υποχρέωσαν το δίδυμο από την Ελβετία στην πρώτη ήττα τους στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις της μετά από το παιχνίδι ζήτησε δημόσια πρόσκληση για το τουρνουά της επόμενης χρονιάς από το Hopman Cup.

Ειδικότερα, είπε: “Ήταν εκπληκτική εμπειρία, δεν έχω λόγια. Ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Paul, ξέρω πως μας ακούς, ελπίζω να μας προσκαλέσει και την επόμενη χρονιά.”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε χαρακτηριστικά:

“Δε χρειάζονται λόγια. Ήταν τόσο συναισθηματικό που το έκανα αυτό με τη Μαρία εδώ στο Περθ.

Αν μου είχατε πει πως θα είχαμε 2 νίκες στους ομίλους με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ελβετία, θα σας έλεγα ψεύτη! Αλλά το κάναμε!

Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθουμε λες και παίζουμε στο σπίτι, λες και παίζουμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό… τίποτα περισσότερο, είναι απλά εξωπραγματικό”.

Αφού τελείωσαν οι δηλώσεις, η Σάκκαρη έσπευσε να πάει στην καρέκλα της ελβετικής ομάδας, για να πάρει την πετσέτα του Roger Federer, σε ακόμα μια πολύ ωραία στιγμή, που έκλεισε την ημέρα.

Hopman Cup: Δείτε τις δηλώσεις των δύο αθλητών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments