Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό της

Ελένη Τοπαλούδη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό της
Αποκάλυψη για τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η Ελένη Τοπαλούδη.

Ελένη Τοπαλούδη: Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τον μαρτυρικό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι συνεχίζουν να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο, η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει φρικιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα έζησε η φοιτήτρια στα χέρια τους.

Έτσι, σύμφωνα με την έκθεση, η 21χρονη δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει στα χτυπήματα των δραστών, αναφέρει το STAR.

Αναλυτικότερα, προκύπτει ότι κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί, καθώς οι δύο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δύο κατηγορούμενοι.

Ελένη Τοπαλούδη: Κούγιας –  Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους

Για πρωτοφανή δολοφονία για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 19χρονος και ο 21χρονος προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους.

«Αυτοί αποφάσισαν να την εκτελέσουν, επειδή τους απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία. Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορος τρόπους. Τα αντικειμενικά στοιχεία μέχρι τώρα μας οδηγούν σε μία πραγματικά εγκληματική πράξη πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα».

Η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments