Ελλάδα

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα.

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Ο ίδιος της ο πατέρας είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας της 29χρονης από την Κέρκυρα, καθώς ομολόγησε τελικά την πράξη τους στις Αρχές.

Θυμίζουμε, ότι η κοπέλα δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός της 29χρονης φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, ενώ από την αρχή βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο πατέρας της, ο οποίος κρατούνταν από την πρώτη στιγμή έως να ομολογήσει τελικά την αποτρόπαια πράξη του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούμε από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ίδιος ήταν αυτός ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της 29χρονης και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, καθώς η 29χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτή ήταν η αιτία που όλο και περισσότεροι καβγάδες ξεκινούσαν τελευταία στο σπίτι.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments