Video

Μεταλλαγμένες αγελάδες: Αποκρουστικό θέαμα σε ένα βίντεο ενός λεπτού

Μεταλλαγμένες αγελάδες: Αποκρουστικό θέαμα σε ένα βίντεο ενός λεπτού
Οι μεταλλαγμένες αγελάδες έχουν μέγεθος σχεδόν διπλάσιο από το κανονικό.

Ένα βίντεο σοκ με μεταλλαγμένες αγελάδες που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες προκαλεί τρόμο, αφού τα ζώα έχουν πέσει θύματα γενετικής τροποποίησης.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε παρακάτω τα βοοειδή έχουν μέγεθος σχεδόν διπλάσιο από αυτό που πρέπει να έχουν κανονικά. Το θέαμα είναι αποκρουστικό και πολλοί χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν το περιστατικό διερωτώνται πώς είναι δυνατόν σήμερα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Να αναφέρουμε, ότι τα βοοειδή που εμφανίζονται στο βίντεο είναι πιθανό να ανήκουν σε ένα είδος γνωστό ως Belgian Blues που έχουν εκτραφεί για να παράγουν μεγάλα, άπαχα, πλούσια σε πρωτεΐνες κρέατα.

Σε σύγκριση με τα φυσιολογικά βοοειδή, τα Belgian Blues ζώα έχουν αυξημένη ικανότητα να μετατρέψουν τη ζωοτροφή σε άπαχο μυ και να παράγουν υψηλότερο ποσοστό των πιο επιθυμητών τεμαχίων κρέατος. Αυτά τα ζώα έχουν λιγότερα οστά, λιγότερα λιπαρά και κατά 20% περισσότερους μυς κατά μέσο όρο.

Καταληκτικά, αυτά τα χαρακτηριστικά συμβαίνουν λόγω μιας κληρονομικής κατάστασης γνωστής ως “διπλή μυϊκή μάζα”, αποτέλεσμα μιας γενετικής μετάλλαξης που διαταράσσει την παραγωγή μυοστατίνης, μιας αυξητικής ορμόνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments