Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ για το Σαββατοκύριακο (5 – 6 /1/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ για το Σαββατοκύριακο (5 – 6 /1/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ρίξτε τις κάρτες Ταρώ για το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ για το Σαββατοκύριακο (5 – 6 /1/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ : Ο ήλιος

Ο ήλιος δηλώνει, πως όλα είναι καλά στον κόσμο σας. Μπορεί να μην είναι όλα τέλεια, αλλά το τέλειο, είναι σχετικό. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, αλλά τώρα είστε ικανοποιημένοι εκεί πού βρίσκεστε και αυτό είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα, ειδικά καθώς ετοιμαζόμαστε να πορευτούμε με την καινούργια χρονιά.

ζώδια ταύρος(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Ταύρε, είναι γνωστό, πως δεν είστε φαν των αλλαγών. Όσο τρομακτικό κι αν είναι, οι αλλαγές, είναι πάντα υγιείς.

Αυτό που λειτούργησε για εσάς στο παρελθόν, μπορεί να μην λειτουργεί πια, κάνοντάς σας να αισθάνεστε σαν να είστε κολλημένοι σε μια πορεία.

Υπάρχει τρόπος να προσαρμόσετε την κατάστασή σας έτσι, ώστε να είναι απλώς μια πιο εξελιγμένη έκδοση από μόνη της.

ζώδια δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων, ανάποδα Είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσετε σε αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλια και η αυτολύπηση, επειδή δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια. Τώρα όμως είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν, να γιορτάσετε το μέλλον και να δείτε τον κόσμο μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε στο θετικό, τόσο πιο φυσικά θα γίνει.

ζώδια καρκίνος(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Σίγουρα φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Μοιραστείτε την αφθονία! Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να συναντήσετε φίλους και να γιορτάσετε το Νέο Έτος. Παρακολουθήστε νέες ευκαιρίες – ποτέ δεν ξέρετε, ποιον θα συναντήσετε!

ζώδια λέων(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Αν βρεθείτε να μετράτε τις απώλειες που έχετε υποστεί την περασμένη χρονιά, προσπαθήστε να βρείτε παρηγοριά, στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι μπορεί να έχετε χάσει κάτι, έχετε ακόμα πολλά να περιμένετε!

ζώδια παρθένος(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : Ιππότης των πεντάκτινων

Παρθένοι, είστε πολύ σκληρά εργαζόμενοι . Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ήδη κάνετε καλό σχεδιασμό, για το 2019! Μην ξεχάσετε ν’ αφήσετε για λίγο τη δουλειά στην άκρη αυτό το Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό είναι εντάξει… επειδή αυτή την εβδομάδα, όλοι λάμπουν και απολαμβάνουν, ο ένας, την παρέα του άλλου.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων Καθώς η χρονιά αρχιζει, γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεστε στην καριέρα και στην προσωπική σας ζωή. Ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι, είναι ένα καλό βήμα για να αποφασίσετε πώς να φτάσετε εκεί που θέλετε…. και έχετε τη θέληση να το κάνετε!

ζώδια σκορπιός(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Είστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα. Πάρτε τα μαθήματα που έχετε μάθει τις τελευταίες 365 ημέρες μαζί σας στην καινούργια χρονιά, αλλά αφήστε πίσω σας, τον πόνο. Κάθε κατάσταση – είτε καλή είτε κακή – είναι μια μαθησιακή εμπειρία και μια ευκαιρία να γίνετε πιο δυνατοί.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : μάγος, ανάποδα Μπορείτε να σκέφτεστε πως θέλετε πολλά να συμβούν το βράδυ του Σαββατου, αλλά χωρίς ένα σχέδιο για να τα πραγματοποιήσετε, δε λέει τίποτε. Ευτυχώς, είστε πολύ δραστήριοι. Με την βοήθεια του Άρη από τον Κριο, αγγίξτε τη δημιουργική σας πλευρά, για να χαρτογραφήσετε τους στόχους σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Όλοι έχουμε μεγάλες ελπίδες και όνειρα για το νέο έτος, αλλά μην προσπαθήσετε να δαγκώσετε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να μασήσετε! Μην πουλάτε τον εαυτό σας φτηνά και να θυμάστε, πως οι αργές και σταθερές κινήσεις, κερδίζουν τον αγώνα. Βήματα μωρού…., Αιγόκερε!

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : πύργος, ανάποδα Μετα το τέλος του χρόνου , είναι φυσικό να ανατρέξετε πίσω σε όλα πράγματα που πήγαν στραβά την προηγούμενη χρονιά. Μπορεί να είναι άβολα, αλλά αν τα πράγματα δεν στράβωναν, δεν θα εκτιμούσατε τη στιγμή, που θα γυρνούσαν στη σωστή φορά. Λάθη συμβαίνουν. Οι πιο δυνατοί, μαθαίνουν απ’ αυτά…. και προχωρούν.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Με τον Άρη να αφηνει το ζώδιό σας, θα έχετε την επιθυμία, να σταματήσετε να ονειρεύεστε, και θα δράσετε. Αυτό δεν είναι εύκολο για εσάς, οπότε μην ξεχάσετε να σταματήσετε και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τον εαυτό σας στη διαδικασία! Καθώς σχεδιάζετε τους στόχους σας για την καινούργια χρονιά, επικεντρωθείτε σ’ αυτό που θέλετε…. Όχι σ’ αυτό που νομίζετε πως θέλετε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments