Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: Δείτε με ποιον παντρεύεται

Ελένη Χατζίδου: Δείτε με ποιον παντρεύεται
Η Ελένη Χατζίδου είναι έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της.

Από την πρώτη στιγμή η Ελένη Χατζίδου διαπίστωσε πως είναι ο άντρας της ζωής της.

Αν και η σχέση τους µετράει λιγότερο από έξι µήνες, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύντροφός της σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, µέσα στο 2019 θα «επισφραγίσουν» τον έρωτά τους µε τον πιο όµορφο τρόπο.

Πρόσφατα µάλιστα, µέσα στην περίοδο των εορτών, ο Ετεοκλής Παύλου γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του, ενισχύοντας τους ψίθυρους που τους θέλουν σύντοµα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ελένη βρήκε στο πρόσωπο του Ετεοκλή το άλλο της µισό. Από τη πρώτη στιγµή τη «μάγεψαν» ο δυναµισµός αλλά και η δύναµη ψυχής αυτού του ανθρώπου, που δεν το έβαλε κάτω ακόµα και όταν ήρθε αντιμέτωπος µε µια δολοφονική απόπειρα εναντίον του. Μετά από µία τέτοια περιπέτεια, χρειάστηκε να κάνει πάνω από δέκα σοβαρά χειρουργεία, για να καταλήξει τελικά στον ακρωτηριασµό του ποδιού του.

Σήμερα είναι διεθνής αθλητής του κανόε καγιάκ ατόµων µε αναπηρία.

«Η Ελένη και ο Ετεοκλής µε µαθηµατική ακρίβεια πάνε ολοταχώς για γάµο, αφού είναι πλασµένοι ο ένας για τον άλλον», τονίζει άνθρωπος από το περιβάλλον της όµορφης τραγουδίστριας και καταλήγει: «Είναι και οι δύο πολύ συγκροτηµένοι άνθρωποι, ξέρουν τι θέλουν και έχουν κάνει ήδη τα σχέδιά τους για το κοινό τους µέλλον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments