Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής… πορνοστάρ: Παράτησε την μπάλα και άρχισε τις ταινίες (pics)

Ποδοσφαιριστής… πορνοστάρ: Παράτησε την μπάλα και άρχισε τις ταινίες (pics)
Ποδοσφαιριστής της Ιταλίας άφησε το ποδόσφαιρο και έγινε πορνοστάρ.

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ποδοσφαιριστές να εγκαταλείπουν το άθλημα επειδή βρήκαν άλλα ενδιαφέροντα στην ζωή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Οσβάλντο που μετά από μια πλούσια πορεία στα γήπεδα (είχε αγωνιστεί σε 12 ομάδες, μεταξύ άλλων η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Ρόμα κλπ) αποφάσισε να κρεμάσει νωρίς τα παπούτσια γιατί όπως είπε το ποδόσφαιρο του “στερούσε την ελευθερία του”. Πλέον η ασχολία του; Το τραγούδι.

Κάτι τέτοιο θα σκεφτόταν και ο Davide Lovinela ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την “στρογγυλή θεά” και να κάνει μια νέα αρχή. Όχι, ο Davide δεν είναι καλός στο τραγούδι, αλλά επειδή στη ζωή ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του, εκείνος βγάζει πλέον το… ψωμί του μέσω των ερωτικών ταινιών.

Έχοντας περάσει από διάφορες ομάδες της τέταρτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Davide αντιλήφθηκε ότι οι ευκαιρίες για εξέλιξη της ποδοσφαιρικής τους καριέρας ήταν περιορισμένες.

Έτσι λοιπόν, ο “Dada”, όπως τον φωνάζουν, πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα του και στα 24 του να ακολουθήσει ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα ζωή του  Davide Lovinela:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments