Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων: Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται (pics)

Αλεξανδρούπολη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων: Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται (pics)
Αλεξανδρούπολη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων: Πώς τον συνέλαβαν οι Αρχές.

Αλεξανδρούπολη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 64χρονου, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε χρήση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος δικογραφία τακτικής διαδικασίας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφική παράσταση ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Δαλάτση Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος έχει γεννηθεί 15–05–1954 στην Αλεξανδρούπολη.

Πώς τον συνέλαβαν οι Αρχές

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, είχε στείλει πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος ανηλίκου.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Ακολούθησε ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, κατά την οποία προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση στην οικία του 64χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ταυτοποιήθηκε η δράση του.

Οι φωτογραφίες του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments