Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (7/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (7/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (7/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Με το να πιέζετε τον/τη σύντροφο σας να συζητήσετε κάτι μπορεί να επισπεύδει τα πράγματα αλλά δεν πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλετε. Εσείς και ο/η σύντροφος σας θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

Κάντε ένα βήμα τη φορά. Μασήστε το φαγητό σας αντί να το καταπίνετε όλο μαζί (μεταφορικά μιλώντας).

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάποιος από εσάς φέρεται με απίστευτο πείσμα. Βασικά και οι δύο θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο καθένας από εσάς έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή τη σχέση – ίσως ο ένας πηγαίνει το αυτοκίνητο για σέρβις και ο άλλος μαγειρεύει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα αφορούν αυτούς τους ρόλους.

Ζώδια Καρκίνος

Το να σκέφτεστε το παρελθόν, μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας για λίγο αλλά αν το κάνετε συνεχώς θα χάσετε το στόχο σας. Εκτιμήστε όσα έχετε μπροστά σας, συμπεριλαμβανομένου και του/της αγαπημένου/ης σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (7/1/19)

Ωροσκόπιο Λέων

Ήρθε η ώρα να αψηφήσετε τους κανόνες. Εσείς οι δύο ακολουθούσατε μέχρι τώρα ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Και τους πετύχατε – έως ένα σημείο. Τώρα ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε το μυαλό σας – για να επιτρέψετε στην έμπνευση να κάνει τα μαγικά της.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι ωραίο να επαναπαύεστε στις δάφνες σας αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε ότι ίσως ήρθε η ώρα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να εξαργυρώσετε κάποιες πρόσφατες επιτυχίες σας. Χαλαρώστε και απολαύστε το παρόν.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μήπως αισθάνεστε ότι τα συναισθήματα σας σάς πνίγουν; Θέλετε να μιλήσετε για κάποια από αυτά με τον/τη σύντροφό σας αλλά κάποια θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας και με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αξίζει όλη αυτή δυσαρέσκεια για να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε τόσο απασχολημένοι με το να αποδείξετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο που χάνετε την ουσία. Ποιο είναι πραγματικά το διακύβευμα εδώ;

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάποιος από τους δυο σας είναι μια κρύο, μια ζέστη και αν αλλάζει διαρκώς γνώμη δεν είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε συνεχείς διαφωνίες χωρίς ουσία. Αντί να προσπαθείτε να αναλύσετε την κατάσταση, ψάξτε για κοινά σημεία.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Γιατί διαχειρίζεστε τη σχέση σας σαν επαγγελματική συμφωνία; Θα καταφέρετε να έρθετε σε στενότερη επαφή με τον/την αγαπημένο/η σας αν συνειδητοποιήσετε ότι τα συναισθήματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να εντάσσονται σε κανόνες εργασιακού τύπου.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (7/1/19)

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Έχετε μια ιδέα για το ποιος/α είναι ο/η αγαπημένος/η σας. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Κάποιες φορές αυτές οι ιδέες συμπίπτουν και συμφωνούν. Άλλες συμπίπτουν, διαφωνούν και συμφιλιώνονται. Κάθε σχέση χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Γιατί έχετε μούτρα; Μήπως επειδή ο/η αγαπημένος/η σας αποδείχτηκε κάπως (ή πολύ) διαφορετικός/η από το άτομο που νομίζατε ότι είναι; Τι άλλο μπορείτε να κάνετε πέρα από το να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, όπως είστε;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments