Ελλάδα

Hilton: Σουίτες γίνονται διαμερίσματα που θα διατίθενται προς πώληση

Hilton: Σουίτες γίνονται διαμερίσματα που θα διατίθενται προς πώληση
Θες να μένεις για πάντα στο Hilton; Αυτός είναι ο τρόπος.

Το Hilton Athens είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα κτίρια της Αθήνας και μέσα αυτό έχουν γίνει ιστορικές συναντήσεις. Εκτός αυτού όμως, όσοι έχουν μείνει στα πολυτελή δωμάτια του και έχουν δει τις υπηρεσίες που προσφέρει θα ήθελαν να μείνουν για πάντα σ’  αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Κάτι τέτοιο λοιπόν φαίνεται να σχεδιάζει και η ΤΕΜΕΣ του ομίλου Κωνσταντακόπουλου.

Συγκεκριμένα, το εγχείρημα αφορά στην μετατροπή σουιτών του Hilton Athens σε διαμερίσματα που εν συνεχεία θα διατίθενται προς πώληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εν λόγω διαμερίσματα θα φέρουν κάποια επωνυμία, είτε της ίδιας της Hilton, είτε κάποιου άλλου brand.

Πρόκειται για την εφαρμογή του μοντέλου των «επώνυμων κατοικιών», βάσει του οποίου, ο διαχειριστής μιας ξενοδοχειακής μονάδας προχωρά στην ανάπτυξη κατοικιών, σε συνεργασία με κάποιον ξενοδοχειακό/τουριστικό όμιλο.

Ο τελευταίος με την σειρά του χορηγεί το δικαίωμα χρήσης του ονόματός του στις πωλούμενες κατοικίες, οι οποίες απευθύνονται σε ιδιώτες.

Μετέπειτα, οι αγοραστές τέτοιων ακινήτων, είτε μένουν οι ίδιοι στα διαμερίσματα, είτε τα παραχωρούν για εκμετάλλευση στο ξενοδοχείο.

Πάντως η τιμή αγοράς ενός διαμερίσματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Εφόσον προχωρήσει, όπως αναμένεται το σχέδιο της ΤΕΜΕΣ για το Hilton, θα πρόκειται για την πρώτη τέτοια κίνηση σε ξενοδοχείο πόλης.

Μάλιστα, η ΤΕΜΕΣ δρομολογεί την ανάπτυξη επώνυμων κατοικιών και εντός του θερέτρου του Costa Navarino.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments