Video

Αλλαγή φύλλου: Απίστευτη ιστορία – Άλλαξαν φύλο, ερωτεύτηκαν και είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς

Αλλαγή φύλλου: Απίστευτη ιστορία – Άλλαξαν φύλο, ερωτεύτηκαν και είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς
Έκαναν αλλαγή φύλλου και τώρα πλέον ζουν τον έρωτά τους.

Αλλαγή φύλλου: Είναι μια ιστορία που σίγουρα έχει το δικό της ενδιαφέρον, καθώς σπάνια ακούμε κάτι τέτοιο. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις αρχές του έτους που μας άφησε, ωστόσο φέτος για πρώτη φορά μένουν μαζί οι Jake και Hannah Graf, καθώς η Hannah ήταν στρατιωτικός και ανά τακτά χρονικά διαστήματα άλλαζε βάση.

Ωστόσο, θυσίασε τη στρατιωτική καριέρα και ζει την ζωή στο πλάι του αγαπημένου του ανθρώπου.

Το ζευγάρι από το Λονδίνο γνωρίστηκε μέσα από τα social media, σε μια διεμφυλική ηλεκτρονική κοινότητα. Ο Jake, σκηνοθέτης και ηθοποιός, άλλαξε φύλο εδώ και 10 χρόνια, ενώ η Hannah, που μπήκε σε στρατιωτική σχολή ως άντρας και έφτασε στον βαθμό του λοχαγού, άρχισε τις διαδικασίες για την αλλαγή του φύλου της πριν από 5 χρόνια.

«Έχουμε έναν δεσμό που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας δεν θα καταλάβει πότε πόσο πραγματικά ισχυρός είναι», τόνισε ο Jake αναφερόμενος στη διεμφυλική ταυτότητα, «το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο διεμφυλικοί κάνει αυτές τις δύσκολες στιγμές πολύ πιο εύκολες».

Έτσι, αφού και οι δύο βρήκαν την ταυτότητά τους πλέον επιθυμούν να ολοκληρώσουν την σχέση τους, αφού επιθυμούν να γίνουν γονείς. Μάλιστα, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες διαδικασίες για να κρατήσουν σε λίγο καιρό στα χέρια τους το παιδάκι τους μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε δική μας οικογένεια. Κι αν το σύστημα της παρένθετης μητέρας δεν δουλέψει για μας για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της υιοθεσίας».

«Το θέμα με τους διεμφυλικούς ανθρώπους είναι ότι είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Θέλουμε τα ίδια πράγματα όπως και όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο σε αυτό. Είμαστε απλώς ένας άντρας και μια γυναίκα ερωτευμένοι, που παντρεύτηκαν, ζούνε μαζί και θέλουν μια οικογένεια στο μέλλον. Αυτό είναι όλο», λέει χαρακτηριστικά Hannah.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments