Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (8/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (8/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (8/1/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 17. Ο Πελαργός (Ντάμα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικά μηνύματα – Αλλαγές στα ζευγάρια – Οικονομικά νέα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, το καλύτερο δυνατό που μπορείτε να κάνετε, είναι απλά να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που είναι έτοιμος για όλα.

Ταύρος

Δεν σας ενοχλεί καθόλου το γεγονός, ότι έχετε μείνει πολύ καιρό τώρα μόνοι σας! Σίγουρα έχετε δώσει πολύ από τον χρόνο σας, σε εργασία και αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Παραμένετε σε μια διπλή ερωτική υπόθεση που δείχνει ότι τελικά μόνο σας μπερδεύει. Υπάρχουν καταστάσεις που μόνο εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε.

Καρκίνος

Έχετε διάφορα μέτωπα γύρω σας, και μάλλον πρέπει όλα να τα δείτε πιο σοβαρά και αναλυτικά. Ειδικά την ερωτική σας σχέση, που έχει παγώσει.

Λέων

Ανατρεπτικά θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για την προσωπική σας ζωή, που μάλλον έχει πολλά να λύσει ειδικά σε υποθέσεις του παρελθόντος.

Παρθένος

Η τάση της ημέρας, είναι να δώσετε το παρόν σε διάφορες σας κοινωνικές υποχρεώσεις. Εδώ και καιρό πάντως κάποιος σας έχει βάλει στο στόχαστρο του.

Ζυγός

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για εσάς πλέον. Ξέρετε ότι έχετε κάνει τα πάντα, έχετε βιώσει τα πάντα…και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Κάποια πράματα που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας, από τρίτους σας έχουν προβληματίσει. Δεν χρειάζεται να τα ακούτε όλα, απλά ψάξτε μόνοι σας την αλήθεια.

Τοξότης

Είστε ακόμη μέσα στην καρδιά του ατόμου, που σας κυκλώνει με έρωτα, άσχετα αν εσείς δεν θέλετε για τους δικούς σας λόγους, να κάνετε κάτι ακόμη!

Αιγόκερως

Μην παρεμβαίνετε στου ανθρώπου σας, τις υποθέσεις! Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε και μάλλον τώρα πρέπει απλά να περιμένετε τις δικές του απαντήσεις.

Υδροχόος

Μάλλον έχετε κάνει διάφορα λάθη στο παρελθόν που δείχνουν να σας έχουν πιο ώριμους από κάθε άλλη φορά. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ!

Ιχθείς

Ξεμπερδευτείτε. Οι μέρες θα έχουν για εσάς, πίεση και απαιτήσεις, που όμως συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και το ταίρι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments