Αθλητισμός

Αθλητικά: Τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος (vids)

Αθλητικά: Τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος (vids)
Αθλητικά: Τα βρήκαν... ζόρικα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, προβάδισμα για Πανιώνιο και ΟΦΗ. Το σημερινό πρόγραμμα

Αθλητικά: Η πρώτη μέρα του τριημέρου των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε χθες, με τρεις ισοπαλίες και μία έκπληξη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το θύμα της έκπληξης, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Καρέλη, αλλά η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.

Άσφαιρος ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, έμεινε στο 0-0, αλλά έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς. Ο Φορτούνης είχε δύο δοκάρια για τους ερυθρόλευκους, που δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά κράτησε με ευκολία το μηδέν στην άμυνα.

Ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1) ήρθαν τα άλλα δύο ματς της χθεσινής μέρας. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος και Εργοτέλης – ΟΦΗ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τους επαναληπτικούς.

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στις 15:00, η Λάρισα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 17:15 και ο Κισσαμικός υποδέχεται την ΑΕΚ στις 19:30. Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των “16” ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός στις 19:30.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments